TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Szükséges szakembert keresnem a székjavításhoz?

Tóth Gábor ügyvezető Székszerviz - a székjavítási specialista

A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítási specialista

Amikor meghibásodik egy irodaszék, forgószék, akkor felmerül a kérdés, hogy hogyan lehetne megjavítani. De megjavítani az elromlott székalkatrészt általában nem lehet. De a székjavításra azért van megoldás. Ugyanis a meghibásodott székalkatrészt nem megjavítani, hanem cserélni kell. A székeknél a gyártás során a legtöbb gyártó igyekszik olyan székalkatrészeket használni, amik csereszabatosak egymással. Így a különböző székek szinte ugyanazokból a főbb székalkatrészekből épülnek fel. Így biztosítható a gyors és olcsó gyártás.

Székjavítási szempontok

A székeknél a gyártók igyekeznek minél gyorsabban és olcsóbban előállítani az irodaszékeket. Éppen ezért, a gyártás során a legtöbb gyártó igyekszik olyan székalkatrészeket használni, amik specializált gyártótóól is beszerezhető, esetleg egymással csereszabatosak. Így a különböző gyártók különböző székei szinte ugyanazokból a főbb székalkatrészekből épülnek fel. Így biztosítható a gyors és olcsó gyártás. És ezzel együtt szükség esetén a székalkatrész csere is.

 

Ugyanis esetünkben ennek következtében a legfontosabb székalkatrészek viszonylag kis variációban készülnek, csak méreteikben térnek el kismértékben egymástól. Így könnyen beazonosíthatók, és ha van megfelelő csere-székalkatrész, a javításuk, cseréjük is megoldható.

Tippek és trükkök a székalkatrészek otthoni, irodai javításához >>

Székalkatrész cseréje

A következő felmerülő kérdés általában az, hogy szükség van-e szakemberre és peciális tudásra, ha a székalkatrészt ki szeretné cseréli? A gyors válaszunk az, hogy szakemberre nincs szükség, de egy kis székjavítási tudásra igen. Mi pont ezt a tudást adjuk át Önnek a rendkívül részletes, sok fázisfotóval ellátott Székjavítási leírások anyagainkban. Ezzel a tudással már Ön is ki tudja cserélni az elromlott székalkatrészét, anélkül hogy sok pénzért székjavítási szakembert kellene hívni. 

Ráadásul mindezt gyorsan meg is tudja tenni, hiszen a webáruházunkban található székalkatrészeket raktárról kínáljuk Önnek, így 1-2 munkanapon belül már Önnél is lehet a székjavításhoz szükséges alkatrész. Legyen szó gázliftről, lábcsillagról vagy szégörgőről. A teljes székalkarész kínálatunkat pedig könnyen áttekinthető formában máris megnézheti.

Székalkatrész választékunk >>


Termékvélemény

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek arról, hogy hogyan sikerült saját maguknak megjavítani az elromlott széküket? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>