Gázliftekkel kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A forgószékek, irodaszékek gázlifttel kapcsolatos kérdéseire válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A gázlift, vagy gáztelszekóp a forgószékek egyik legfontosabb eleme. A gázlift biztosítja a szék forgását, teszi lehetővé a kényelmes ülőmagasság beállítását, valamint a használatból adódó terhelést is a gázlift adja át a lábcsillagnak. Így folyamatos és fokozott igénybevételnek van kitéve. És ezeknek az igénybevételnek a hatására sajnos gyakran meg is hibásodik, cserére szorul. Hogy a gázlift meghibásodása esetén Ön könnyen ki tudja választani a megfelelő újat, illetve azt ki is tudja cserélni, összeállítottunk Önnek pár hasznos információt.

Gázliftekkel kapcsolatos gyakori kérdések

A gázliftek használatával, cseréjével kapcsolatban készítettünk pár hasznos leírást. Kérem nézze át, hátha az Önben megfogalmazódó kérdésekre itt talál választ.

 

A gázlift cseréjének részletes bemutatása

Készítettünk Önnek egy nagyon részletes, sok képpel illusztrált szerelési útmutatót, aminek a segítségével Ön is ki tudja majd cserélni a meghibásodott gázliftet.

 

Ebben az anyagban lépésről lépésre bemutatjuk Önnek, mit hogyan csináljon. De ha mégis elakadna, Ügyfélszolgálatunk levélben vagy telefonon is segít Önnek.

 

Szeretné megnézni a részletes útmutatót a gázlift cseréjéhez? Csak kattintson, és már olvashatja is.

 

A gázlift kicserélése lépésről lépésre >>

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a gázlift cseréjével kapcsolatban? Vagy a kiválasztott gázteleszkópról szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu