Gázliftekkel kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A forgószékek, irodaszékek gázlifttel kapcsolatos kérdéseire válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A gázlift, vagy gáztelszekóp a forgószékek egyik legfontosabb eleme. A gázlift biztosítja a szék forgását, teszi lehetővé a kényelmes ülőmagasság beállítását, valamint a használatból adódó terhelést is a gázlift adja át a lábcsillagnak. Így folyamatos és fokozott igénybevételnek van kitéve. És ezeknek az igénybevételnek a hatására sajnos gyakran meg is hibásodik, cserére szorul. Hogy a gázlift meghibásodása esetén Ön könnyen ki tudja választani a megfelelő újat, illetve azt ki is tudja cserélni, összeállítottunk Önnek pár hasznos információt.

Gázliftekkel kapcsolatos gyakori kérdések

A gázliftek használatával, cseréjével kapcsolatban készítettünk pár hasznos leírást. Kérem nézze át, hátha az Önben megfogalmazódó kérdésekre itt talál választ.

 

A gázlift cseréjének részletes bemutatása

Készítettünk Önnek egy nagyon részletes, sok képpel illusztrált szerelési útmutatót, aminek a segítségével Ön is ki tudja majd cserélni a meghibásodott gázliftet.

 

Ebben az anyagban lépésről lépésre bemutatjuk Önnek, mit hogyan csináljon. De ha mégis elakadna, Ügyfélszolgálatunk levélben vagy telefonon is segít Önnek.

 

Szeretné megnézni a részletes útmutatót a gázlift cseréjéhez? Csak kattintson, és már olvashatja is.

 

A gázlift kicserélése lépésről lépésre >>

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a gázlift cseréjével kapcsolatban? Vagy a kiválasztott gázteleszkópról szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
A hiba beazonosításával kapcsolatos kérdés
Termékkel kapcsolatos kérdés
Termék cseréjével kapcsolatos kérdés
Szállítási idővel és módokkal kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése
Ha képet szeretne küldeni a cserélendő székalkatrészről, itt feltöltheti
További kép a székjavításhoz

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

Webáruház készítés
net-plaza.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac olcsobbat.hu vatera.hu