TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Irodaszék hibákkal, székjavítással kapcsolatos kérdések

Megfelelő székalkarész kiválasztása a webáruházban

Ahhoz, hogy a megfelelő székalkatrészt találja meg, kérjük nézze át alaposan székalkatrész kínálatunkat. Első lépésként ajánljuk, hogy nézze át a keresett székalkarésznek megfelelő kategóriában a termékfotókat. Keressen olyan székalkatrészt, aminek a képe, megjelenése hasonlít a meghibásodott alkatrészhez.

Ezután nézze meg a kiválasztott termék részletes bemutatását. Igyekeztünk a webáruházunkban a székjavításhoz szükséges minél több adatot feltüntetni. Ezután kérjük ellenőrizze le a kiválasztott illetve a kicserélendő székalkatrész méreteit, hogy megegyeznek-e egymással.

Amennyiben az adatok megegyeznek, már meg is rendelheti a székjavításhoz szükséges székalkatrészt. Illetve előtte még célszerű lehet elolvasni a Székjavítási leírások-ban található cikkeinket, hogy el tudja dönteni, mennyire egyszerű vagy bonyolult az adott székalkatrész cseréje.

Szerintünk érdemes megnézni a gyakoribb székalkatrészekből készült videóinkat is, hiszen segítségükkel egyszerűen és gyorsan áttekintheti a különböző székalkatrészek közötti különbségeket.

Gázlift, gáztelszkóp információk >>

Lábcsillag, csillagtalp információs videók >>

Székgörgő csapátmérő meghatározása egyszerűen és villámgyorsan >>

 

Vásárlóink véleménye webáruházunkról