Kosár

 

Már több, mint 20 éve foglalkozunk irodaszékek javításával, székalkatrészek forgalmazásával. Így kellő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy Önnek megfelelő, jóminőségű székalkatrészeket ajánljunk.

Tóth Gábor
Székszerviz ügyvezető

A kínálatunkban lévő székalkatrészek a nagyobb gyártóktól származnak, így a minőségükkel nem szokott probléma lenni. Ráadásul ezeket a székalkatrészeket raktárról szállítjuk, így akár 1-2 munkanap alatt is Önnél lehetnek! Sikerült kiválasztani a megfelelő székalkatrészt? Ha igen, csak nyomja meg a Megrendelés gombot, a többi már a mi dolgunk.... Önnek csak várnia kell a kiválasztott székalkatrészt, hogy ismét mielőbb használhassa megjavított irodaszékét!

A webáruházunkban található székalkatrészek raktáron vannak, így akár 1-2 nap alatt már Önnél is lehetnek!


Nincs termék a kosárban!

Szeretne biztos lenni abban, hogy a megrendelt székalkatrészt rendben és minél gyorsabban megkapja? Vagy ha megrendeléskor bankkártyával fizet, nem fog eltűnni a pénze? Ettől Önnek nem kell tartania! Hogy megrendelésével kapcsolatban minden rendben lesz, azt nem csak mi állítjuk, hanem a HVG és a Céginformácio.hu közös projektje, amiben cégünk megkapta az "Ajánlott cég" tanúsítványt. 

"Ajánlott cég" tanúsítvány részletesen >>

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu