TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Kosár

 

Már több, mint 20 éve foglalkozunk irodaszékek javításával, székalkatrészek forgalmazásával. Így kellő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy Önnek megfelelő, jóminőségű székalkatrészeket ajánljunk.

Tóth Gábor
Székszerviz ügyvezető

A kínálatunkban lévő székalkatrészek a nagyobb gyártóktól származnak, így a minőségükkel nem szokott probléma lenni. Ráadásul ezeket a székalkatrészeket raktárról szállítjuk, így akár 1-2 munkanap alatt is Önnél lehetnek! Sikerült kiválasztani a megfelelő székalkatrészt? Ha igen, csak nyomja meg a Megrendelés gombot, a többi már a mi dolgunk.... Önnek csak várnia kell a kiválasztott székalkatrészt, hogy ismét mielőbb használhassa megjavított irodaszékét!

A webáruházunkban található székalkatrészek raktáron vannak, így akár 1-2 nap alatt már Önnél is lehetnek!


Nincs termék a kosárban! Vásárláshoz kattintson ide!

Szeretne biztos lenni abban, hogy a megrendelt székalkatrészt rendben és minél gyorsabban megkapja? Vagy ha megrendeléskor bankkártyával fizet, nem fog eltűnni a pénze? Ettől Önnek nem kell tartania! Hogy megrendelésével kapcsolatban minden rendben lesz, azt nem csak mi állítjuk, hanem a HVG és a Céginformácio.hu közös projektje, amiben cégünk megkapta az "Ajánlott cég" tanúsítványt. 

"Ajánlott cég" tanúsítvány részletesen >>