TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fodrász szék gázliftek és vasalatok

Fodrász szék javítása - hidraulikus pumpa, henger cseréje

A fodrász székeknél jellemző probléma a hidraulikus magasságállítást lehetővé tévő szerkezet meghibásodása. Javítani általában nem lehet, így javításra szorul. Ezeknek a fodrász szék alkatrészeknek a kialakítása eltér a hagyományos forgószékekétől, így egy új hidraulikus pumpa beszerzése nehézkes.

Ezen szeretnénk segíteni új termékcsaládunkkal, a kifejezetten fodrász székekhez alkalmas, lábbal állítható hidraulikus hengerekekkel. Ezeket a fodrász szék alkatrészeket raktárról kínáljuk, így gyorsan tudjuk küldeni, ha szükség van rá székjavításhoz.

Tovább

Az irodaszékek, vezetői fotelek gázliftjei sokféle néven ismertek. Így ismerheti még: gázrugó, gázteleszkóp, lift.

Amennyiben ilyen székalkatrész cseréjén gondoilkodik, célszerű leellenőrizni a méreteket annak érdekében, hogy a megfelelő gázliftet, gázrugót válassza. Ugyanis ha a szükségesnél hosszabb gázliftet választ, akkor előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően alacsonyra állítani. Így alacsonyabb testalkat esetén esetleg nem ér le a láb. Ha a szükségesnél rövidebb gázliftet választ, akkor pedig előfordulhat, hogy az ülőlapot nem tudja kellően magasra állítani, és magasabb testalkat esetén kényelmetlen lesz az ülés. 

De annak érdekében, hogy Ön könnyebben meg tudja találni a szükséges gázliftet, készetettünk Önnek egy összeállítást, amiben megismerheti a gázliftekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdéseket, illetve az azokhoz tartózó válaszokat. 

Gázlift, gázteleszkóp kiválasztásával kapcsolatos gyakori kérdések >>

Tovább