Extra erősített hintafunkció, hintamechanika 150 kg-os teherbírással

Raktárkészlet: 1 db
Extra erősítésű hintafunkció, 150 kg-os teherbírással
Extra erősítésű hintafunkció, 150 kg-os teherbírással
Extra erősítésű hintafunkció, 150 kg-os teherbírással
Extra erősítésű hintafunkció, 150 kg-os teherbírással
Extra erősítésű hintafunkció, 150 kg-os teherbírással
Extra erősítésű hintafunkció, 150 kg-os teherbírással

Igazán nagy teherbírású ülésvasalatot, hintafunkciót keres? Akkor válassza ezt az Extra erősített hintafunkciót! A vezetői bőrfotelek hintafunkciók között számtalan variáció létezik. Egyik legfontosabb tulajdonságuk ezeknek is a megfelelő furatpozíciók. Így az alaktrész megrendelése előtt, célszerű pontosan lemérni a furatpozíciókat. A távolság mérése mindig furatközepek között értendő. Az Extra erősített hintafunkció felfogatási pontjainak a távolsága: 200 x 200 mm.


Fontos információ! Mielőtt megrendeli a megfelelő székalkatrészt, kérjük ellenőrizze le a fontosabb méreteket, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt küldjük el Önnek, hogy gyorsan megjavíthassa kedvenc  irodaszékét, forgószékét.

 

Kérdése van a székalkatrésszel kapcsolatban? Kérdezze kollégáinkat emailben az info@te96bt.hu címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 között hívja a +36 30 460 2655 telefonszámot.

Teherbírás:
150 kg
Felfogatási "A" méret:
195-200 mm
Felfogatási "B" méret:
200 mm
12 860 Ft (10 126 Ft + ÁFA)
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Az Extra erősített hintafunkció bemutatása

Nagyméretű fotelek, vezetői székek kedvelt hintafunkciója 150 kg-os teherbírással. A kétkaros kialakítás miatt külön kezelheti vele a fotel magasságának állítását, illetve a hintafunkciót is. Az Extra erősített hintafunkció bármely pozícióban, fokozatmentesen rögzíthető, így az Önnek legkényelmesebb üléshelyzetet tudja vele beállítani. 

A hintafunkció jellemző méretei: A = 195 - 200 mm (ovális lyuk), B = 200 mm. Ha bizonytalan a mérésben, úgy a meghibásodott alkatrész képét küldje el, és mi segítünk Önnek a beazonosításban.

A vezetői bőrfotelek hintafunkciók között számtalan variáció létezik. Egyik legfontosabb tulajdonságuk ezeknek is a megfelelő furatpozíciók. Így az alaktrész megrendelése előtt, célszerű pontosan lemérni a furatpozíciókat. A távolság mérése mindig furatközepek között értendő.

 

Ülésvasalat bőrfotelhez - székjavításhoz székalkatrészek

Az Extra erősített hintafunkció cseréje

Az ülésvasalat cseréje közepesen nehéz feladat, amelyik szerszámot igényel. Készítettünk Önnek egy részletes, fázisfotókkal bővített útmutatót, amiből megtudhatja, hogy hogyan érdemes nekilátni a székalkatrész cseréjének.

Ülésvasalat, hintafunkció részletes szerelési útmutatója >>


Gyakori kérdések a székalkatrészek kiválasztásával kapcsolatban

Szeretnénk Önnek segíteni abban, hogy a székjavításhoz szükséges alkatrészt minél gyorsabban kiválaszthassa, illetve segíteni abban, hogy biztosan jó méretű székalkatrészt rendeljen.Illetve szeretnénk segíteni abban is, hogy a megrendelt székalkatrészeket minél egyszerűbben be tudja építeni irodaszékébe, forgószékébe. Ezért rengeteg információs anyagot készítettünk, ami segít ebben Önnek. 

Székalkatrészek beszerelése >>

Székjavítási leírások >>

Tönkrement székalkatrészek, hibajelenségek >>

Székalkatrész webáruház használata >>

Irodaszék karbantartási tanácsok >>

Székalkatrész rendelési kérdések >>

Székalkatrész szállítási kérdések >>

Számlázással kapcsolatos kérdések >>

Fizetéssel kapcsolatos kérdések >>

Ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdések >>

 

Termékvélemény

 

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházunkban vásárolt a székalkatrészekről, vagy a szolgáltatásunk gyorsaságával, pontosságával kapcsolatban? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

 

Vélemyények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

 

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészek szállításáról, vagy a fizetési lehetőségekről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között hívja SzékSzervizes kollégánkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.

 

 

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Adatok
Wsfind kategória
6489
Raktárkészlet
1 db
Cikkszám
UV-ER-SUPERVAS
Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu