TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Megrendelt székalkatrész fizetése előreutalással

 

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Tipp: a székjavításhoz szükséges székalkatrészt előreutalással is kifizetheti.

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Nem szeretne a megrendelt székalkatrész átvételekor fizetéssel bajlódni? Vagy egy ismerősét kérte meg, hogy vegye át a csomagot? Bármi is az indítéka, mi segítünk Önnek abban, hogy a szükséges székalkatrészt előreutalással is ki tudja fizetni. Ilyen esetekben az alábbi folyamat fog lejátszódni.

Megrendelés, és az előreutalás rögzítése

Ahogy webáruházunkba beérkezik egy megrendelés, és fizetési módnak az előreutalás van bejelölve, kollégáink először leellenőrzik a megrendelést. Biztosak szeretnénk benne lenni, hogy a megrendelt termék biztosan raktáron van-e. Ha igen, következik a második lépés.

Székalkatrész számla kiküldése

A megrendelt termékről és az átvételi módnak megfelelő szállítási költségről a megadott számlázási adokkal készül egy számla, amit a megadott email címre elektronikusan küldünk ki. A számla elkészültéről, illetve a kiküldött számláról a rendszerünk minden esetben email értesítőt küld Önnek. Az elkészült számlát le tudja menteni, ki tudja nyomtatni, illetve természetesen a könyvelésébe be tudja állítani. A Billingo rendszerével készült számlák megfelelnek a NAV jogszabályi feltételeinek.

Utalás érkeztetése

Amikor a kiküldött számla alapján az utalás megtörténik, és a számlámkra a pénz beérkezik, a számlavezető bankuktól azonnali értesítést kapunk. Így Önnek külön ezt nem kell jeleznie felénk, ezzel is igyekszünk egyszerűsíteni és gyorsatani a megrendelési, szállítási folyamatot. Így ahogy a jelzés beérkezett, a választott szállítási módnak megfelelően küldjük is a csomagot a megrendelt székalkatrésszel, amiről természetesen ismételt értesítést küldünk.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az előreutalási lehetőséggel kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>