Személyes átvételnél lehet fizetni bankkártyával?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A bankkártyás fizetéssel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ha a megrendelt székalkatrészt átvételkor bankkártyával szeretné kifizetni, bizonyos esetekben lehetősége van rá. Nézzük meg, hogy melyek ezek a lehetőségek.

Kiszállítás futárszolgálattal

Amennyiben a székjavításhoz szükséges alkatrészt futáros kiszállítással rendeli meg, lehetősége van azt átvételkor, a futárnál bankkártyával kifizetni. Így átvételkor nem kell azzal bajlódnia, hogy legyen Önnél pénz, illetve hogy a futárnál nincs elég aprópénz.

 

Ráadásul a bankkártyás fizetési igényét nem fontos előre jeleznie, mert a megrendelt székalkatrész kiszállításakor a futárnál mindig van kézi terminál. A bankkártyás fizetésről részletesebben itt olvashat:

Bankkártyás fizetés >>

Személyes átvétel Kecskeméten

Amennyiben a megrendelt székalkatrészt a kecskeméti üzletünkben tervezi átvenni, jó hír lehet, hogy itt is tud bankkártyával fizetni. Az üzletben telepített terminállal rendelkezünk, így megrendeléskor nem szükséges jeleznie, hogy kártyával szeretne fizetni. Azt elég csak a székalkatrész átvételekor, a számla készítése előtt jelezni kollégánknak.

A bankkártyás fizetésről készítettünk egy részletesebb ismertetőt is, amit itt tud elolvasni:

Bankkártyás fizetés >>

Budapesti személyes átvétel

Ha a székjavításhoz választott alkatrészt a budapesti csomagponton szeretné átvenni, ott egyenlőre még sajnos bankkártyával nem tud fizetni. Azonban ha nem szeretne készpénzzel fizetni, választhatja a megrendeléskori  bankkártyás fizetést vagy akár az előreutalást is. Az előreutalásról bővebben itt olvashat:

Székalkatrész vásárlás előreutalással >>

 

A gázliftekről, gázteleszkópokról részletes segítséget talál weboldalunkon: Gázliftek és működésük >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu