TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Személyes átvételnél lehet fizetni bankkártyával?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A bankkártyás fizetéssel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ha a megrendelt székalkatrészt átvételkor bankkártyával szeretné kifizetni, bizonyos esetekben lehetősége van rá. Nézzük meg, hogy melyek ezek a lehetőségek.

Kiszállítás futárszolgálattal

Amennyiben a székjavításhoz szükséges alkatrészt futáros kiszállítással rendeli meg, lehetősége van azt átvételkor, a futárnál bankkártyával kifizetni. Így átvételkor nem kell azzal bajlódnia, hogy legyen Önnél pénz, illetve hogy a futárnál nincs elég aprópénz.

 

Ráadásul a bankkártyás fizetési igényét nem fontos előre jeleznie, mert a megrendelt székalkatrész kiszállításakor a futárnál mindig van kézi terminál. A bankkártyás fizetésről részletesebben itt olvashat:

Bankkártyás fizetés >>

Személyes átvétel Kecskeméten

Amennyiben a megrendelt székalkatrészt a kecskeméti üzletünkben tervezi átvenni, jó hír lehet, hogy itt is tud bankkártyával fizetni. Az üzletben telepített terminállal rendelkezünk, így megrendeléskor nem szükséges jeleznie, hogy kártyával szeretne fizetni. Azt elég csak a székalkatrész átvételekor, a számla készítése előtt jelezni kollégánknak.

A bankkártyás fizetésről készítettünk egy részletesebb ismertetőt is, amit itt tud elolvasni:

Bankkártyás fizetés >>

Budapesti személyes átvétel

Ha a székjavításhoz választott alkatrészt a budapesti csomagponton szeretné átvenni, ott egyenlőre még sajnos bankkártyával nem tud fizetni. Azonban ha nem szeretne készpénzzel fizetni, választhatja a megrendeléskori  bankkártyás fizetést vagy akár az előreutalást is. Az előreutalásról bővebben itt olvashat:

Székalkatrész vásárlás előreutalással >>

 

A gázliftekről, gázteleszkópokról részletes segítséget talál weboldalunkon: Gázliftek és működésük >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>