TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

FOXPOST csomagautomatába küldés

Megrendelt székalkatrész új átvételi lehetősége

Foxpost kiszállítás-átvétel csomagatomatákkalJól tudjuk, hogy nincs mindenkinek ideje vagy kedve arra, hogy egész nap várja a futárt a megrendelt székalkatrésszel. Ezért, és a vásárlóink visszajelzései alapján egy új átvételi lehetőséget is kínálunk Önnek. Ez pedig a megrendelt székalkatrész szállítása, átvétele a FOXPOST országos lefedettségű, 102 könnyen megközelíthető helyen elhelyezett csomagautomatákban. 

Ezeket a csomagautomatákat könnyen megtalálja, hiszen kifejezetten forgalmas helyeken, a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban elérhetők. A bevásárlóközpontok légkondícionált belső tereiben elhelyezett terminálok biztosítják, hogy a csomag ne legyen kitéve fagynak, hőségnek, párának vagy pornak.

A csomagautomaták jellemző dobozméretei miatt azonban a lábcsillagokat, csillaglábakat sajnos nem lehet ezzel a szállítási, átvételi móddal rendelni a lábcsillag nagy mérete miatt.

 

Előnyök Foxpost csomagatomatákkal

Ha szeretné, hogy a legkényelmesebb módon és minél gyorsabban jusson el Önhöz a megrendelt irodaszék alkatrész, válassza a Foxpost csomagautomatás kiszállítást. Miért ezt ajánljuk Önnek?

  • Gyors. A megrendelt székalkatrész akár már másnap Önnél lehet
  • Kényelmes. A szükséges székalkatrészt az Önhöz legközelebbi automatába tudja rendelni, és akkor veszi át, amikor ideje van rá
  • Egyszerű. Ön csak kiválasztja a legközelebbi csomagautomatát, a többi már a mi dolgunk
  • Biztonságos. A megrendelt termék becsomagolva, sérülésmentesen jut el Önhöz.

Vásároljon 100% biztonsággal! Ha most Foxpost csomagatomatás szállítást-átvételt rendel, nem kell attól aggódnia, hogy nem kapja meg a kiválasztott székalkatrészt a pénzéért! A fizetés mindig csak a kiszállításkor, a csomag átvételekor történik. Így biztos lehet benne, hogy a megrendelt székalkatrészt biztosan megkapja.

 

A szállítási költség: 1.590 forint  (1.152 Ft + 27 % áfa)

Hogyan történik a kiszállítás-átvétel?

  • Ha a csomag megérkezett az átvételi pontra, a Foxpost SMS-ben értesíti erről. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyitható ki az automata megfelelő ajtaja. 
  • Látogasson el az automatához, addja meg a kódot és nyissa ki a rekeszét: a csomag tartalmáról csak Önnek van tudomása, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.
  • Ha székalkatrészt nem előreutalással, vagy megrendeléskor bankkártyás fizetéssel rendelte, akkor sincs ok az aggodalomra: az automatánál a webshopunkhoz hasonlóan lehetősége van használni a bankkártyáját.

 

Foxpost csomagautómata keresés

Kíváncsi rá, hogy az Ön közelében található-e Foxpost csomagautómata, ahol a megrendelését egyszerűen, és az Önnek alkalmas időpontban tudja átvenni? Használja ehhez a Foxpost csomagautómata kereső applikációját.

 

 

Gyakran vásárolt székalkatrészek

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>