Megrendelt székalkatrész fizetése utánvéttel

A webáruházas megrendelések leggyakoribb fizetési megoldása az utánvét. Ilyenkor a megrendelt székalkatrészt csak átvételkor kell fizeti a futárnak, amikor a csomag már Önhöz érkezett. 

Utánvétes fizetés GLS futárnak

Amennyiben a megrendelt székalkatrész árának a  kifizetése készpénzzel történik, úgy javasoljuk, hogy ha megoldható, készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel, hogy ne legyen gond a visszaadáskor.

A GLS futárral már utánvét esetén is lehetőség van a bankkártyás fizetésre, a GLS mobil terminálon keresztül. Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, előzetesen nem kell igényelnie, elég fizetéskor a futárnak jeleznie, hogy bankkártyával szeretne fizetni.

Utánvétes fizetés Budapesti Csomagponton

Amennyiben szállítási módként a Budapesti, Podmaniczky utcai átvételt jelöli meg, ott a megrendelt csomagot csak készpénzzel tudja kifizetni, a bankkártyás fizetés egyenlőre még nem működik. Amennyiben készpénzzel nem szeretne készülni, választhatja az előreutalás funkciót is. Ilyenkor elküldjük Önnek a számlát, és a kifizetése és az értesítés után tudja átvenni a székalkatrészt.

Ügyfélszolgálat

Amennyiben az utánvétes fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

 

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu