TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Megrendelt székalkatrész fizetése utánvéttel

Utánvétes fizetés székalkatrész rendelésekor

A webáruházas megrendelések egyik leggyakoribb fizetési megoldása az utánvét. Ilyenkor a megrendelt székalkatrészt csak átvételkor kell fizeti a futárnak, azaz amikor a csomag Önhöz érkezik. Így nem kell előre fizenie semmit. A csomagszállító cégek azonban ezért a pénz kezeléséért pótdíjat számítanak fel. Az utánvét kezelési költsége 200 Ft, így ezzel még a futáros szállítási költségen kívül számolnia kell.

 

Utánvétes fizetés GLS futárnak

Amennyiben a megrendelt székalkatrész árának a kifizetése készpénzzel történik, úgy javasoljuk - ha megoldható -, készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel, hogy ne legyen gond a visszaadáskor.

A GLS futárral már utánvét esetén is lehetőség van a bankkártyás fizetésre, a GLS mobil terminálon keresztül. Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, előzetesen nem kell igényelnie, elég fizetéskor a futárnak jeleznie, hogy bankkártyával szeretne fizetni.

 

Utánvétes fizetés Budapesti Csomagponton

Amennyiben szállítási módként a 1095 Budapest, Boráros tér 7. sz. alatt található iLogistic átvételi pontot jelöli meg, ott a megrendelt székalkatrészes csomagot készpénzzel, vagy bankkártyával is kifizetheti. 

 

Ügyfélszolgálat

Amennyiben az utánvétes fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat hétfőtől - csütörtökig 8.00 - 12.00 óra között a +36 30 760 2655 telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

 

Vásárlóink véleménye a webáruházunkban történt vásárlásukról