Kiszállítás futárszolgálattal

Székalkatrész kiszállítása GLS futárralHa szeretné, hogy a legkényelmesebb módon és minél gyorsabban jusson el Önhöz a megrendelt irodaszék alkatrész, válassza futárszolgálattal történő kiszállítást. Miért ezt ajánljuk Önnek?

  • Gyors. A megrendelt székalkatrész másnap már Önnél lehet
  • Kényelmes. A futár a székalkatrészt a megadott címre viszi, legyen az a lakcíme vagy a munkahelye címe
  • Egyszerű. Ön csak megadja a szállítási adatait, a többi már a mi dolgunk
  • Biztonságos. A megrendelt termék becsomagolva, sérülésmentesen jut el Önhöz.

Vásároljon 100% biztonsággal! Ha most futárszolgálattal rendeli meg a szükséges székalkatrészt, nem kell attól aggódnia, hogy nem kapja meg a kiválasztott székalkatrészt a pénzéért! A fizetés mindig csak a kiszállításkor, a futárnak történik. Így biztos lehet benne, hogy a megrendelt székalkatrészt biztosan megkapja.

Szállítási költség: 1.840 forint (1.450 Ft + 27 % áfa)

Hogyan történik a kiszállítás?

  • A kiszállítás előtt a futárszolgálat SMS értesítést küld a megadott mobil telefonszámra a kiszállítás várható időpontjáról.
  • Az SMS-ben találja a fizetendő vételárat, és az Ön csomagszámát, amivel érdeklődni tud a GLS ügyfélszolgálatnál megrendelésével kapcsolatban
  • A székalkatrész ára a futárnak készpénzben fizetendő. Kérjük, hogy ezt a szállítási, illetve fizetési módot csak akkor válassza, ha a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Ellenkező esetben kérjük válassza az előreutalást.
  • A futárnál elfogyhat az aprópénz, ezért ha megoldható, kérjük pontosan készítse ki az utánvét összegét

Fizetés bankkártyával

Székalkatrész kifizetése bankkártyávalÚjdonságként ajánljuk figyelmébe, hogy a megrendelt székalkatrészeket kiszállításkor már bankkártyával is kifizetheti a futárnál található mobil terminál segítségével. Ha ezt a megoldást szeretné választani, nem kell semmit tennie, csak a futárnak, átvételkor jeleznie.

Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Ha bármi gond vagy kérdés merül fel a kiszállítással kapcsolatban, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszáma: Tel: (1) 802-0265

GLS Ügyfélszolgálat elérhetősége:
hétfőtől péntekig 8.00 -20.00 óráig

Fizetési feltételek

A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos a futárszolgálat - és így mi sem tudjuk elfogadni

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Amennyiben a kiszállítással kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu