TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Észrevettem, hogy nem jó adatokat adtam meg a számlázáshoz

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Az elkészült székalkatrész számla javításával kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Minden vásárlásról e-számlát állítunk ki, amit rendszerünk automatikusan megküld Önnek. De mi történik, ha ennek megérkezése, ellenőrzése közben észreveszi, hogy nem jó számlázási adatokat adott meg, vagy esetleg elírást talál benne? Semmi gond, csak jelezze Ügyfélszolgálatunknak, és azonnal javítjuk.

Székalkatrész számla javítás kérése emailben

Ha szükségessé vált a számla javítása, legegyszerűbben emailben tudja jelezni Ügyfélszolgálatunknak, az info@te96bt.hu email címen. Mindenképpen szeretnénk kérni Önt, hogy a javításról emilt küldjö, mert így kiküszöbölhető az esetleges telefonos elhallásból adódó újabb hiba.

Számlajavítás kérése telefonon

Annak érdekében, hogy a számla javítása valóban megfelelő legyen, és azokkal az adatokkal kerüljön kiállításra, ami már jó, a számla javítását természetesen gyorsan megoldjuk. De csak abban az esetben, ha ezt emailben küldi, mert számla javítási igényt telefonon keresztül sajnos nem tudunk elfogadni.

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>