TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Személyes átvétel kecskeméti raktárunkban

Személyesen szeretné átvenni a szükséges székalkatrészt? Gyorsan van szüksége a megrendelt székalkatrészre? Vagy csak nem szeretne szállítási költséget fizetni? Akkor válassza a személyes átvételt kecskeméti üzletünkben. Megteremtettük annak a lehetőségét, hogy az Ön számára szükséges székalkatrészeket átvehesse a kecskeméti SzékSzerviz raktárunkban is. Itt bőséges raktárkészlettel, szakértő segítséggel várjuk, ha székalkatrészre van szüksége.

Nyitva tartás

Az átvételi lehetőség időpontját is igyekszünk az Ön igényéhez igazítani. Így az alábbi időpontokban, személyesen is várjuk

Hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra

Szombaton és vasárnap zárva

Fizetési mód

Kecskeméti üzletünkben a hagyományos készpénzes fizetés mellett már bankkártyával is fizethet.

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Ha előzetesen informálódni szeretne, hogy a javításhoz szükséges alkatrészek készleten vannak-e, vagy csak információra lenne szüksége a kiválasztott alkatrésszel kapcsolatban, nyitvatartási időben kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre.

Telefonos ügyfélszolgálat elérhetősége: 

Hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra

 

Székalkatrész raktár elérhetősége


6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(volt Agrikon telephely, hátul az udvarban)

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>