Megrendelt székalkatrész kifizetése bankkártyával

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretném Önnek megkönnyíteni nem csak a székjavítást, hanem a hozzá szükséges székalkatrész megrendelését és fizetését is

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

A webáruházakban megszokott utánvétes fizetés mellett nálunk már bankkártyával is kifzetheti a szükséges székalkatrészt. Ráadásul nem csak megrendeléskor, hanem akár átvételkor is, ha a futáros szállítást választja.

Bankkártyás fizetés székalkatrész megrendeléskor

Amennyiben még a megrendelés során, bankkártyával szeretné kifizetni a rendelt székalkatrészt, erre is lehetőséget nyújtunk Önnek. Ehhez banki partnerünk, az OTP Bank megbízható online fizetési rendszerét használjuk. Amennyiben a fizetés az online felületen sikeresen zárul, mi a megrendelést kiegyenlítettként kezeljük, Így nem várjuk meg, amíg a pénz fizikailag is a bankszámlánkra kerül. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a megrendelt székalkatrész minél gyorsabban eljusson Önhöz, hiszen mielőbb szeretné megjavítani elromlott székét.

Bankkártyás fizetés székalkatrész szállításakor

A megrendelt székalkatrészeket mind a futárszolgálatos szállítás, mind a kecskeméti személyes átvétel esetén is választhatja. Ezt külön előre nem szükséges jeleznie, elég a csomag átvételekor ezt a fizetési szándékát jelezni.

A futárnál mindig van mobil terminál, illetve a kecskeméti üzletünkben van telepített terminál, így nem gond a bankkártyás fizetés.

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a kínálatunkban szereplő székalkatrészekről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Amennyiben a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu