TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Megrendelt székalkatrész kifizetése bankkártyával

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Szeretném Önnek megkönnyíteni nem csak a székjavítást, hanem a hozzá szükséges székalkatrész megrendelését és fizetését is

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

A webáruházakban megszokott utánvétes fizetés mellett nálunk már bankkártyával is kifzetheti a szükséges székalkatrészt. Ráadásul nem csak megrendeléskor, hanem akár átvételkor is, ha a futáros szállítást választja.

Bankkártyás fizetés székalkatrész megrendeléskor

Amennyiben még a megrendelés során, bankkártyával szeretné kifizetni a rendelt székalkatrészt, erre is lehetőséget nyújtunk Önnek. Ehhez banki partnerünk, az OTP Bank megbízható online fizetési rendszerét használjuk. Amennyiben a fizetés az online felületen sikeresen zárul, mi a megrendelést kiegyenlítettként kezeljük, Így nem várjuk meg, amíg a pénz fizikailag is a bankszámlánkra kerül. Tesszük ezt annak érdekében, hogy a megrendelt székalkatrész minél gyorsabban eljusson Önhöz, hiszen mielőbb szeretné megjavítani elromlott székét.

Bankkártyás fizetés székalkatrész szállításakor

A megrendelt székalkatrészeket mind a futárszolgálatos szállítás, mind a kecskeméti személyes átvétel esetén is választhatja. Ezt külön előre nem szükséges jeleznie, elég a csomag átvételekor ezt a fizetési szándékát jelezni.

A futárnál mindig van mobil terminál, illetve a kecskeméti üzletünkben van telepített terminál, így nem gond a bankkártyás fizetés.

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a kínálatunkban szereplő székalkatrészekről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Amennyiben a bankkártyás fizetéssel kapcsolatban kérdése, észrevétele lenne, kérjük hívja ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon, vagy küldjön levelet az info@te96bt.hu email címre

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>