Hogyan válasszam ki a megfelelő székalkatrészt a nagy kínálatból?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ahhoz, hogy a megfelelő székalkatrészt taléálja meg, kérjük nézze át alaposan székalkatrész kínálatunkat. Első lépésként ajánljuk, hogy nézze át a keresett székalkarésznek megfelelő kategóriában a termékfotókat. Keressen olyan székalkatrészt, aminek a képe, megjelenése hasonlít a meghibásodott alkatrészhez. Ezután nézze meg a kiválasztott termék részletes bemutatását. Igyekeztünk a webáruházunkban a székjavításhoz szükséges minél több adatot feltüntetni. Ezután kárjük ellenőrizze le a kiválasztott illetve a kicserélendő székalkatrész méreteit, hogy megegyeznek-e egymással.

Amennyiben az adatok megegyeznek, már meg is rendelheti a székalkatrészt. Illetve előtte még célszerű lehet elolvasni a Székjavítási leírások-ban található cikkeinket, hogy el tudja dönteni, mennyire egyszerű vagy bonyolult az adott székalkatrész cseréje.

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel a megfelelő irodaszék alkarész kiválasztásával kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk Önnek! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu