TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Hogyan válasszam ki a megfelelő székalkatrészt a nagy kínálatból?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ahhoz, hogy a megfelelő székalkatrészt taléálja meg, kérjük nézze át alaposan székalkatrész kínálatunkat. Első lépésként ajánljuk, hogy nézze át a keresett székalkarésznek megfelelő kategóriában a termékfotókat. Keressen olyan székalkatrészt, aminek a képe, megjelenése hasonlít a meghibásodott alkatrészhez. Ezután nézze meg a kiválasztott termék részletes bemutatását. Igyekeztünk a webáruházunkban a székjavításhoz szükséges minél több adatot feltüntetni. Ezután kárjük ellenőrizze le a kiválasztott illetve a kicserélendő székalkatrész méreteit, hogy megegyeznek-e egymással.

Amennyiben az adatok megegyeznek, már meg is rendelheti a székalkatrészt. Illetve előtte még célszerű lehet elolvasni a Székjavítási leírások-ban található cikkeinket, hogy el tudja dönteni, mennyire egyszerű vagy bonyolult az adott székalkatrész cseréje.

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel a megfelelő irodaszék alkarész kiválasztásával kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk Önnek! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>