TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Nem tudom megmérni a hibás székalkatrészt, ilyenkor mi a teendő?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ahhoz, hogy a megfelelő méretű székalkatrész tudja megrendelni, mindenképpen javasoljuk a cserélendő székelem főbb paramétereinek a megmérését. Így el tudja kerülni a nem megfelelő méretű székalkatrész megrendeléséből adódó székalkarész cserét.

Amennyiben a meghibásodott székalkatrészt semmilyen módos nem tudja megmérni, kérjük küldje el a meghibásodott termék, illetve a teljes szék fotóját az info@te96bt.hu címre. Minél több képet küld és minél több nézetből, annál egyszerűbben látjuk, hogy milyen székalkatrészt keres. SzékSzervizes kollégáink az elküldött képeket megnézik, és ez, valamint a sokéves tapasztalatuk alapján ajánlanak hozzá megfelelő alkatrészt.

Ezt emailben a megfelelő szöveges kiegészítéssel elküldjük Önnek, és ez alapján várhatóan már sikerül a megfelelő székalkatrészt kiválasztania.

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel a cserélendő székalkatrésszel kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz további segítségre van szüksége? De lehet, hogy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk Önnek! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>