Nem tudom megmérni a hibás székalkatrészt, ilyenkor mi a teendő?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Ahhoz, hogy a megfelelő méretű székalkatrész tudja megrendelni, mindenképpen javasoljuk a cserélendő székelem főbb paramétereinek a megmérését. Így el tudja kerülni a nem megfelelő méretű székalkatrész megrendeléséből adódó székalkarész cserét.

Amennyiben a meghibásodott székalkatrészt semmilyen módos nem tudja megmérni, kérjük küldje el a meghibásodott termék, illetve a teljes szék fotóját az info@te96bt.hu címre. Minél több képet küld és minél több nézetből, annál egyszerűbben látjuk, hogy milyen székalkatrészt keres. SzékSzervizes kollégáink az elküldött képeket megnézik, és ez, valamint a sokéves tapasztalatuk alapján ajánlanak hozzá megfelelő alkatrészt.

Ezt emailben a megfelelő szöveges kiegészítéssel elküldjük Önnek, és ez alapján várhatóan már sikerül a megfelelő székalkatrészt kiválasztania.

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel a cserélendő székalkatrésszel kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz további segítségre van szüksége? De lehet, hogy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk Önnek! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu