TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mit tegyek, ha nem találok megfelelő székalkatrészt?


Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialistaA székalkatrésszel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Magyarországon az egyik legnagyobb székalkatrész választékot kínáljuk Önnek a webáruházunkon keresztül. Így a weboldalunkon minden olyan székalkatrészt megtalál, amit csak szállítani tudunk Önnek. Ha nem talál méretben, kialakításban olyan székalkatrészt, mint amire Önnek szüksége van, több oka is lehet. Lehet hogy már nem gyártják, vagy mi nem tudjuk beszerezni. De ebben az esetben sem biztos, hogy nem tudunk megoldást ajánlani. Az irodaszékeknél, forgószékeknél van jó pár olyan székalkatrész, amiknél egy kicsit eltérő kialakítás vagy méret nem befolyásolja a működést.

Így ha nem talál megfelelő alkatrészt keresse bátran ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen. Írja le mi a probléma, és ha a levélhez csatol pár fotót, akkor gyorsabba és könnyebben tudunk segíteni Önnek. Megkeresésére mindenképpen válaszolunk, ez általában maximum 1-2 nap. Ha telefonon szeretne segítséget kérni, úgy kérem keressen elérhetőségeinken.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>