Mit tegyek, ha nem találok megfelelő székalkatrészt?


Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialistaA székalkatrésszel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Magyarországon az egyik legnagyobb székalkatrész választékot kínáljuk Önnek a webáruházunkon keresztül. Így a weboldalunkon minden olyan székalkatrészt megtalál, amit csak szállítani tudunk Önnek. Ha nem talál méretben, kialakításban olyan székalkatrészt, mint amire Önnek szüksége van, több oka is lehet. Lehet hogy már nem gyártják, vagy mi nem tudjuk beszerezni. De ebben az esetben sem biztos, hogy nem tudunk megoldást ajánlani. Az irodaszékeknél, forgószékeknél van jó pár olyan székalkatrész, amiknél egy kicsit eltérő kialakítás vagy méret nem befolyásolja a működést.

Így ha nem talál megfelelő alkatrészt keresse bátran ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen. Írja le mi a probléma, és ha a levélhez csatol pár fotót, akkor gyorsabba és könnyebben tudunk segíteni Önnek. Megkeresésére mindenképpen válaszolunk, ez általában maximum 1-2 nap. Ha telefonon szeretne segítséget kérni, úgy kérem keressen elérhetőségeinken.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu