Mennyi idő alatt kapom meg a megrendelésem?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrész szállítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Amikor egy irodaszék hirtelen meghibásodik, gyors javításra van szükség. Gondolom Ön sem szeretne 1-2 hetet arra várni, hogy valaki megjavítsa a székét. Vagy hosszasan várni arra, hogy megérkezzen a javításhoz szükséges székalkatrész. Ezért tudatosan törekszünk arra, hogy minél gyorsabban eljuthasson Öhöz a székjavításhoz szükséges alkatrész. Ezért folyamatosan bővitjük raktárkészletünket, és igyekszünk lerövidíteni a szállítási időt is.

A székalkatrész raktáron van

A webáruházunkban rendelhető székalkatrészek 95 %-a mindig raktáron van. Igyekszünk jelentős készletet tartani, mert jól tudjuk, hogy egy irodaszék meghibásodása esetén a székjavításra gyorsan van szükség. Ezért a főbb székalkatrészeket nagyon rövid átfutási idővel tudjuk szállítani. Ilyen esetben ahogy megérkezik a megrendelés a kiválasztott székalkatrészre, azt csomagoljuk, és szerencsés esetben átadjuk a futárnak. Aki pedig várhatóan a következő napon ki is szállítja Önhöz. Ezt részletesebben is bemutatjuk Önnek:

Kiszállítás GLS futárral >>

 

Amennyiben a székalkatrészt Budapestre kérte a csomagpontra, személyes átvétellel, ebben az esetben az átfutási idő kicsit hosszabb. Ide beszállítás kedden és csütörtökön van, így aznap délutántól tudja átvenni a megrendelt székalkatrészt. Természetesen erről is készítettünk réstletesebb tájékoztatást, amit itt olvashat el:

Budapesti csomagpontos átvétel >>

A székalkatrész nincs készleten

Előfordulhat, hogy egy hirtelen beérkező nagyobb székalkatrész megrendelése esetén bizonyos termékek kifogynak a raktárkészletről. Vagy egy megrendelt szállítmány a gyártótól nem érkezik be időben. Ilyenkor előfordulhat, hogy a megrendelést nem tudjuk pár nap alatt teljesíteni.

 

Ilyen esetekben azonban kollégáink a megrendelése beérkezésekor keresik Önt, és tájékoztatják a várható beérkezésről. Így ezzel az információval már el tudja dönteni, hogy pár napot vár-e a székalkatrészre, vagy inkább más megoldást keres a hibára. Megpróbálja máshogy megjavítani, vagy inkább vásárol egy új irodaszéket.

 

Amennyiben új szék vásárlásán gondolkodik, ajánljuk Önnek az új irodaszékekkel foglalkozó webáruházunkat, ahol nagyon sokféle széket talál. Természetesen a nálunk már megismert részletes tájékoztatással és aktuális árakkal.

Irodaszék webáruház >>

 

Termékvélemény

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a megrendelt székalkatrészekről, és a kiszállítás gyorsaságáról? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

További kérdése van a székalkatrész szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu