Mennyi a megrendelt székalkatrész szállítási költsége?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A megrendelt székalkatrész szállítási költségével kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A szállítási költség alapvetően a szükséges székalkatrész átvételi módjától függ. Amennyiben a megfelelő szék alkatrészt személyesen a kecskeméti üzletünkben és raktárunkban szeretné átvenni, annak nincsen költsége. Azonban ha ne tud eljönni, még akkor is van kétféle átvételi mód, amihez különböző szállítási költségek tartoznak. Nézzük is át őket.

Futárszolgálatos kiszállítás költsége

Ha ezt a szállítási módot választja, a szállítási költség a futárszolgalattól kapott ár szerint változik. Az ár egy megrendelésre vonatkozik, azza ha egyszerre több székalkatrészt vásárol, a szállítási költség nem változik.

 

A kiszállítást jelenleg a GLS Hungary cég végzi. A szállítási költség 1.840 Ft (1.450 Ft + 27 % ÁFA). A futóros kiszállításról, annak költségéről vagy a fizetési lehetőségekről oldalunkon részletesebben is tájékozódhat:

Kiszállítás futárszolgálattal >>

Budapesti személyes átvétel költsége

A szükséges székalkatrészt Budapesten személyesen is át tudja venni a Podmaniczky utcai csomagpont partnerünknél. Ez a cég tőlünk független vállalkozás, így a csomagok kezeléséért, átadásáért költséget számít fel. 

 

A csomagponton csak a tőlünk megrendelt, és oda már beszállított székalkatrészt tudja átvenni az értesítésünk után. A Budapest, Podmaniczky u. 43. sz. alatti csomagpont igénybevétele esetén a költség 600 Ft (473 Ft + 27 % ÁFA). Bővebb információ: 

Budapesti Csomagpont >>

FOXPOST csomagautomata átvétel

Ha nem szeretné egész nap a futárt figyelni, hogy mikor hozza a székjavításhoz szükséges alkatrészt, válassza az Önhöz legközelebbi Foxpost csomagautomatás szállítást- átvételt. Így Ön akkor veszi át a csomagot a székalkatrésszel, amiko rcsak ideje engedi. A szállítási költséggeg ezzel a megoldással ráadásul kedvező is, hiszen mindössze csak 890 Ft (701 Ft + 27 % ÁFA)

Foxpost csomagautomata részletes információk >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van még szállítási költséggel kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu