TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Mennyi a megrendelt székalkatrész szállítási költsége?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A megrendelt székalkatrész szállítási költségével kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A szállítási költség alapvetően a szükséges székalkatrész átvételi módjától függ. Amennyiben a megfelelő szék alkatrészt személyesen a kecskeméti üzletünkben és raktárunkban szeretné átvenni, annak nincsen költsége. Azonban ha ne tud eljönni, még akkor is van kétféle átvételi mód, amihez különböző szállítási költségek tartoznak. Nézzük is át őket.

Futárszolgálatos kiszállítás költsége

Ha ezt a szállítási módot választja, a szállítási költség a futárszolgalattól kapott ár szerint változik. Az ár egy megrendelésre vonatkozik, azza ha egyszerre több székalkatrészt vásárol, a szállítási költség nem változik.

 

A kiszállítást jelenleg a GLS Hungary cég végzi. A szállítási költség 1.990 Ft (1.567 Ft + 27 % ÁFA). A futáros kiszállításról, annak költségéről vagy a fizetési lehetőségekről oldalunkon részletesebben is tájékozódhat:

Kiszállítás futárszolgálattal >>

Budapesti személyes átvétel költsége

A szükséges székalkatrészt Budapesten személyesen is át tudja venni a Podmaniczky utcai csomagpont partnerünknél. Ez a cég tőlünk független vállalkozás, így a csomagok kezeléséért, átadásáért költséget számít fel. 

 

A csomagponton csak a tőlünk megrendelt, és oda már beszállított székalkatrészt tudja átvenni az értesítésünk után. A Budapest, Podmaniczky u. 43. sz. alatti csomagpont igénybevétele esetén a költség 780 Ft (614 Ft + 27 % ÁFA). Bővebb információ: 

Budapesti Csomagpont >>

FOXPOST csomagautomata átvétel

Ha nem szeretné egész nap a futárt figyelni, hogy mikor hozza a székjavításhoz szükséges alkatrészt, válassza az Önhöz legközelebbi Foxpost csomagautomatás szállítást- átvételt. Így Ön akkor veszi át a csomagot a székalkatrésszel, amiko rcsak ideje engedi. A szállítási költséggeg ezzel a megoldással ráadásul kedvező is, hiszen mindössze csak 1.650 Ft (1.299 Ft + 27 % ÁFA)

Foxpost csomagautomata részletes információk >>

 

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van még szállítási költséggel kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>