TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Honnan tudom meg, hogy megkapták és fogadták a székalkatrész megrendelésemet?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A webáruházas megrendeléséről minden esetben azonnali visszajelzést kap. Ezen felül amikor a megrndelése feldolgozásra, becsomagolásra vagy a futárnak átadásra kerül, minden esetben, a székalkatrész megrendelésekor megadott email címére értesítést küldünk. Etért kérem, figyelje postafiókját az értesítésekről. Ha az értesítő leveleket nem látja, kérem nézze meg a promóciós mappában (ha a levelezőpromjában van ilyen) és a spam mappában is.

Annak érdekében, hogy székalkatrész szállításával kapcsolatosan minden értesítést megkapjon, javasoljuk hogy SzékSzervizünk email címét adja hozzá a biztonságos küldök listájához. Ez az info@te96bt.hu cím. Abban az esetben pedig, ha a megrendelési folyamat bármelyik fázisánál kérdése merülne fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a megrendelési folyamattal kapcsolatban? Vagy székalkatrész megrendelésekor megadott adatain vagy szállítási címen szeretne változtatni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>