TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Székalkatrész megrendelésével kapcsolatos információk

Székalkatrész vásárlás regisztráció nélkül

Webáruházunkban igyekszünk Önnek a lehető legegyszerűbbé tenni a megrendelés, vásárlás folyamatát. Ezért nálunk regisztráció nélkül is rendelhet. Mert szerencsés esetben Ön csak egyszer vásárol tőlünk székalkatrészt, amivel sikeresen meg tudja javítani az irodaszékét, forgószékét. Ezért pedig mi értelme lenne kötelező regisztrációnak lenni?

A regisztráció nélküli vásárlással így nem csak egyszerűen, de gyorsan is hozzájuthat a szükséges székalkatrészhez. Mert ha szeretné mielőbb használni széké, akkor iganis fontos a gyorsaság? És ebben még tovább segít Önnek a többfajta szállítási mód is. Így Ön lakjon akár Budapesten, vagy az ország legkisebb településén, pár nap alatt megkaphatja a székjavításhoz szükséges alkatrészt. És az egyszerű fizetés érdekében, a hagyományos utánvétes fizetés mellett választhatja az előreutalást vagy bankkártyás fizetési lehetőséget is.

A webáruházunkban lévő termékekből bőséges raktárkészlettel rendelkezünk, így megrendelés után pár nap alatt ténylegesen is Önnél lehet a szükséges székalkatrész. És ne feledje: minden székalkatrészünkre vonatkozik a 100 %-os SzékSzerviz garancia!

 

A székalkatrész vásárlás folyamata

Annak érdekében hogy Ön minél gyorsabban megkapja a szükséges székalkatrészt, összeírtuk egy csekklistát, aminek segítségével mindig pontosan tudni fogja, hol tart a rendelési folyamatban.

1. Megfelelő székalkatrész kiválasztása

Ha már eljutott hozzánk, bizonyára nagyjából már tudja, milyen székalkatrészre van szüksége. Ezért kezdje a keresését a Irodaszék alkatrészek menüpontban. Itt a könnyű áttekinthetőség érdekében, a székalkatrészeket termékcsoportonkénti bontásban találja meg. Ha a kép alapján megtalálta a szükséges alkatrészt, javasoljuk, hogy ellenőrizze le e cserélendő, illetve a kiválasztott székalkatrész jellemző méreteit, hogy biztosan a megfelelőt rendelje meg.

2. Székjavítási leírások

Nem biztos benne, hogy a kiválasztott alkatrészt hogyan kell kicserélni. Segítségre van szüksége a székjavításhoz? Mi természetesen ebben is segítünk Önnek. Ennek éredekében készítettünk egy Székjavítási leírások menüpontot, amiben megtalálja a leggyakoribb székalkatrészek cseréjének részletes útmutatóját. Ezekhez a székjavítási leírásokhoz persze sok fázisképet is mutatunk, hogy Önnek minél egyszerűbb legyen a szék javítása.

3. A székalkatrész megrendelése

Amennyiben eldöntötte, hogy a székalkatrészt megrendeli, tegye a kosárba a megfelelő darabszámban. Ezután akár véglegesítheti is megrendelését, vagy tovább keresgélhet, ha más terméket is keresne a székjavításhoz. Vagy körbenézhet a Székjavításhoz ajánlott eszközök között is.  Ha már nem kíván tovább keresgélni, az oldal jobb felső sarkában megtalálja a kosarat. Itt megadhatja a számlázással, szállítással vagy fizetéssel kapcsolatos adatait. 

4. Sikeres székalkatrész rendelés

Amennyiben a megrendeléskor minden adat rendben volt, a weboldal ezt kijelzi Önnek, így azonnali visszajelzést kap. Ezzel egyidőben a megrendeléséről egy nyomtatható másolatot elküldünk Önnek a rendelésnél megadott email címre.

5. Státuszértesítések küldése

Ahogy megrendelése beérkezett a rndszerünkbe, kollégáink megkezdik annak feldolgozását. Először megnézik hogy a megrendelt székalkatrész valóban a raktárban van, majd csomagolják, számlázzák, átadják a futárnak. Egyszóval a megrendelése még számos folyamaton átesik. De hogy Ön mindig pontosan tudja, hogy hol tart ez a folyamat, az egyes befejezett és sikeres munkafázisokról email értesítőt küldünk Önnek.

6. Megrendelt székalkatrész kiszállítása, átvétele

Attól függően, hogy Ön hogyan kérte az átvételt, a székalkatrészt vagy kikészítjük az ügyfélszolgálatunkra, vagy átadjuk a kiszállítást végző partnerünknek a csomagot. De Ön természetesen erről is értesítést fog kapni, hogy pontosan tudja, mikorra várhatja a székjavításhoz szükséges alkatrészt

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Természetesen ha maradt még kérdése, vagy további információra lenne szüksége keressen bennünket az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Vagy inkább a webáruházunkon keresztül szeretné velünk felvenni a kapcsolatot? Ezt legegyszerűbben az üzenetküldő űrlapunk használatával tudja megtenni.

Azonnali szöveges üzenetküldés >>

 

Tóth Gábor
ügyvezető
SzékSzerviz specialista

 

 


 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>