TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Székjavítás házilag - segítség a megfelelő székalkatrész kiválasztásához

25
Ápr

Meg tudom javítani otthon a meghibásodott forgószékemet?

Spoiler: igen

Ha meghibásodik a kedvenc irodaszéke, akkor valószínűleg nem szeretné azonnal kidobni. Inkább elgondolkodik azon, hogy hogyan lehetne megjavítani. De honnét lesz megfelelő székalkatrész a javításhoz? És meg tudom-e csinálni a székjavítást? Lehet, hogy ez elsőre nehéz dolognak tűnik, de ne aggódjon. Mi mindenben segítünk Önnek!

Ebbena blogcikkben igyekszem minden, a székjavítással kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésre válaszolni. Ha esetleg valamilyen kérdésre nem kapott választ, javaslom nézze át a székjavítással kapcsolatos gyakori kérdéseink gyűjteményét. Ha pedig ott sem sikerül megtalálnia a szükséges információt, írjon bátran a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunknak az info@te96bt.hu címre. Kollégáink 1-2 napon belül küldik Önnek a részletes választ székjavítási kérdésre.

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>