Székjavítási kérdések

2020.04.25 19:14
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Székjavítás házilag

Meg tudom javítani otthon a meghibásodott forgószékemet?

Spoiler: igen

Ha meghibásodik a kedvenc irodaszéke, akkor valószínűleg nem szeretné azonnal kidobni. Inkább elgondolkodik azon, hogy hogyan lehetne megjavítani. De honnét lesz megfelelő székalkatrész a javításhoz? És meg tudom-e csinálni a székjavítást? Lehet, hogy ez elsőre nehéz dolognak tűnik, de ne aggódjon. Mi mindenben segítünk Önnek!

Ebbena blogcikkben igyekszem minden, a székjavítással kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésre válaszolni. Ha esetleg valamilyen kérdésre nem kapott választ, javaslom nézze át a székjavítással kapcsolatos gyakori kérdéseink gyűjteményét. Ha pedig ott sem sikerül megtalálnia a szükséges információt, írjon bátran a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunknak az info@te96bt.hu címre. Kollégáink 1-2 napon belül küldik Önnek a részletes választ székjavítási kérdésre.

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
A hiba beazonosításával kapcsolatos kérdés
Termékkel kapcsolatos kérdés
Termék cseréjével kapcsolatos kérdés
Szállítási idővel és módokkal kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése
Ha képet szeretne küldeni a cserélendő székalkatrészről, itt feltöltheti
További kép a székjavításhoz

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu