SzékSzerviz Blog

2019.10.20 17:31
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Érdemes megjavítani az irodaszéket?

Érdemes a forgószéket javítani, vagy célszerűbb újat venni?

 

Sokszor felmerül a kédés, hogy ha egy irodaszék meghibásodott, tönkrement, akkor érdemes-e megjavítani. Erre azonban egyértelmű, korrekt választ nem lehet adni. Ugyanis ez sokmindentől függhet, de a legmeghatározóbb a tönkrement irodaszék, forgószék tipusa, ára.

Mert egy olcsó, egyszerű széket nem biztos, hogy érdemes javítani. De egy komolyabb irodaszéknél mindenképpen megéri, hiszen a javítás költsége ilyen esetben egy új irodaszék árának csak a töredéke. De nézzük meg a székjavítás kérdését kicsit közelebbről is.

2019.09.07 18:21
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Műanyag lábcsillag tesztelése

Ugye Ön is szeretne biztos lenni abban, hogy csak erős és tartós székalkatrészeket ajánlunk Önnek?

 

Éppen ezért kiemelt fontosságú számunkra, hogy kínálatunkban csak olyan irodaszék alkatrészeket kínáljunk Önnek, amelyek valóban erősek, és a legtöbb esetben tartósabbak mint a nagyáruházakban kapható olcsó székek alkatrészei.

Elhatároztuk, hogy bár tiszteletben tartjuk az alkatrész gyártóink és beszállítóink adatait, de szeretünk személyesen is meggyőződni az alkatrészek teherbírásáról. Nézze meg hogyan teszteljük a székjavítás, székszerviz során felhasznált alkatrészek minőségét.

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu