Le tudom mondani az elküldött megrendelésemet?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székalkatrész rendelés lemondásával kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Előfordul, hogy a webáruházas megrendelés leadása után mégsincs szükség a székalkatrészre. Lehet hogy így már drágának tűnik a székjavítás, és inkább új irodaszék vásárlása mellett dönt. Természetesen a megrendelt székalkatrész szállítását költségmentesen lemondhatja, az alábbiak szerint:

Megrendelt székalkatrész lemondása emailben

Ha meggondolta magát, a leadott megrendelést emailben is elküldheti nekünk az info@te96bt.hu email címünkre. Kérjük, hogy ilyenkpr adja meg azokat az adatait, amiből a megrndelést be tudjuk azonosítani a rndszerünkben. Ilyen lehet a számlázási név, email cím, és természetesen a rendelési szám. Ha a beazonosítás sikerült, és megrendelését töröltük, a törlésről értesítő emailt is küldünk Önnek.

 

Ezért kérjük figyelje a megrendeléskor megadott email fiókját.

Megrendelt székalkatrész lemondása telefonon

A megrendelését munkaidőben telefonon is lemondhatja. Ehhez kérem hívja a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunkat a +36 30 760 2655 telefonszámon. Ebben az esetben is szeretnénk majd elkérni a megrendelés beazonosításához szükséges információkat, hogy kollégánk be tudja azt azonosítani a webáruházunk rendszerébe.

 

Ha a megrendelését telefonon adja le, és ezt meg is beszélte a kollégánkkal, a rendszerünk egy megerősítő email üzenetet ebben az esetben is küld az Ön email címére.

 

Új forgószék, vezetői fotel vásárlása

Amennyiben úgy dönt, hogy a székjavítás helyett inkább új széket szeretne vásárolni, abban is tudunk segíteni Önnek. Cégünk működteti a Székáruház webshopot, ahl minden igényre és feladatra talál új irodai székeket. Ráadásul ezek olyan székek, amiket a SzékSzervizünk jópár éve ismer és tesztel. Így biztos lehet benne, hogy ezek megbízható, jó minőségű székek. Ezt bizonyítja a tipustól függő - 1-5 év garancia is ezekre a székekre.

És ezekhez a székekhez biztosítjuk a SzékSzerviz Garanciánkat is, azaz a főbb székalkatrészeket még a garanciális idő után is biztosítjuk.

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van még a megrendelés lemondásával kapcsolatban?  Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu