Ügyfélszolgálati kapcsolatfelvétel

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista

 

Immár több mint 20 éve foglalkozunk irodaszékek, forgószékek szervizelésével. Ennyi idő alatt számtalan székalkatrészt próbáltunk ki, teszteltünk le.
Ezekből tartottuk meg azokat a székalkatrészeket, amiket a webáruházunkban is kínálunk Önnek az elromlott irodaszéke javításához.

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

Vezetékes telefon: +36 76 417 732        Mobil: +36 30 760 2655

Manapság számtalan irodaszék, forgószék, vagy vezetői fotel van forgalomban, így azok meghibásodásakor nem mindig olyan egyszerű megtalálni a megfelelő csere székalkatrészt.


Jól tudjuk, hogy ezeknek a szükséges székalkatrészeknek a beszerzése nem is olyan egyszerű.

Ezért is indítottuk el már több mint 20 éve a SzékSzerviz szolgáltatásunkat. Kiemelten fontos feladatnak tartjuk, hogy az irodaszékekhez a garanciális időn túl is megfelelő székalkatrész
ellátást biztosítsunk.

 

Így egy esetleges meghibásodás esetén a forgószéket, vezetői fotelt nem kell kidobni, hanem
a vételárához képest, kedvező áron javítási alternatívát adhassunk Önnek. A több int 20 éves SzékSzervizes múltunk alatt rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze a székek javításával, felújításával kapcsolatban. Ezt a tapasztalatot és tudást adjuk át most Önnek, és ezt a tudásbázist használtuk fel székalkatrész webáruházunk kínálatának összeállításához.

 

A tapasztalatunk szerint azonban rengeteg, hasonló működési elvű szék került forgalomba Magyarországon. Sok alkatrész csereszabatos, sok alkatrész a gyártó egyedi tervei alapján készül. Így webáruházunk kínálatában az alábbi tipusokhoz tudunk alkatrészt biztosítanai: forgószék, irodaszék, operatív szék, vezetői szék, főnöki szék. Amikhez általában csak ritkán tudunk alkatrészt ajánlani: relax fotelek, állítható magasságú bárszékek.

Azok a székalkatrészek, amiket webáruházunkban talál, minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű székalkatrészeket kínálunk forgószéke javításához. A székalkatrészeket raktárról, rövid szállítási határidővel biztosítjuk. A többféle szállítási valamint fizetési lehetőség közül pedig kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

 

Webáruházunkban a forgószék alkatrészeket csoportonkénti bontásban mutatjuk be Önnek. A könnyebb beazonosítást és kiválasztás érdekében, részletes székalkatrész leírásokkal és székjavítási leírásokat talál SzékSzerviz webáruházunkban. Ezek segítségével Ön könnyen megtalálhatja, kiválaszthatja és megrendelheti a megfelelő székalkatrészt. 

 

Webáruházunkban a vásárlás 100%-osan megbízható és biztonságos. Hogy miért? mert amennyiben nem a megfelelő méretű alkatrészt választotta is ki, visszaküldés után 100 %-ban visszafizetjük Önnek az árát, akkor is, ha nem rendel másik alkatrészt!

 

Ha a megrendeléssel, a webáruház működésével, vagy a kiválasztott székalkatrésszel kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja kollégáinkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.


Szeretne bennünket személyesen is felkeresni, hogy vásárlás előtt meg tudja nézni az ajánlott székalkatrészt? Vagy székjavítási tanácsot szeretne kérni tapasztalt kollégáintól? Akkor várjuk Önt a többi üzletágunkkal együtt kecskeméti bemutatótermünkben és raktárunkban.

TÉ 96 Bt. Bemutatóterem és Raktárak
SzékSzerviz - SzékÁruház - VÉNUSZ Irodabútor

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Email: info@te96bt.hu
Telefon: +36 76 417 732
Mobil: +36 30 760 2655

 

GPS: É46.8888899  K19.6990999 (Agrikon telephelyen belül az udvarban)

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 8.00 - 15.00 óra

 

 

Vagy inkább emailban szeretné velünk felvenni a kapcsolatot? Ezt legegyszerűbben az üzenetküldő űrlapunk használatával tudja megtenni.

Azonnali szöveges üzenetküldés >>

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot munkanapokon 8.00 - 15.00 óra között.

Email cím, ahova a választ küldhetjük:*
Hogyan szólíthatjuk?*
Telefonszám, ahol egyeztetni tudunk Önnel:
Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni
A hiba beazonosításával kapcsolatos kérdés
Termékkel kapcsolatos kérdés
Termék cseréjével kapcsolatos kérdés
Szállítási idővel és módokkal kapcsolatos kérdés
Számlázással, fizetéssel kapcsolatos kérdés
Az Ön kérdése
Ha képet szeretne küldeni a cserélendő székalkatrészről, itt feltöltheti
További kép a székjavításhoz

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános szerződési feltételeit és az Adatkezelési tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>

 

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu