TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Budapesten van-e helyszíni székjavitás?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


Megmutatom Önnek hogyan tudja megjavítani meghibásodott irodaszékét, külső segítség igénybevétele nélkül!

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A célom az, hogy minél több irodaszékhasználónak segítsek megjavítani, és folyamatosan jó állapotban tartani forgószékét, irodaszékét. Gyakran hallom vásárlóinktól, hogy milyen kellemetlen, amikor munkavégzés közben (ami persze mindig sürgős és fontos) egyszercsak meghibásodik, eltörik a szék. Ilyenkor gyorsan kell a segítség, nincs idő kivárni, hogy keressünk egy szakembert kérjünk tőle egy időpontot a székjavításhoz. Azután pedig otthon vagy az irodában várjuk hogy mikor érkezik meg a székszervizes szerelő. 

 

Székalkatrész megrendelését akár a rendelés napján, személyesen is átveheti Budapesten! 

Részletek >>

 

SzékSzerviz Budapesten

Több mint 15 éven át folyamatosan járt SzékSzervizes autónk Budapesten székeket javítani, szerelni. Nagyon sok kisebb és nagyobb cégnél, önkormányzatnál, és magánszemélynél javítottuk meg a meghibásodott irodaszéket. Közben sajnos egyre hosszabb lett az az idő, amikor a székjavításhoz oda tudtunk érni. A folyamatosan bővülő igények napjainkra telítették a kapacitásunkat, így az elromlott irodaszékek javítási ideje megnőtt. Azt láttam, tapasztaltam, hogy a gyors székjavításra azonban egyre nagyobb az igény. Ezt felismerve határoztam el, hogy  megszűnik a budapesti helyszíni székszerviz szolgáltatás.

De mivel továbbra is segíteni szeretnénk a meghibásodott irodaszékek javításában, átgondoltam hogyan tudnánk gyorsabban és hatékonyabban segíteni a székjavításban. Így született meg az ötlet, hogy hozzunk létre egy nagy székalkatrész raktárat és egy hozzá kapcsolódó webáruházat. Ezek segítségével oedig a szükséges székalkatrészek ne csak napok múlva, hanem akár már másnap ott lehessenek Önnél, ha szükség van rájuk. Az így felszabadult időnket és kapacitásunkat pedig arra fordítsam, hogy megmutassam, hogyan tudja Ön is egyszerűen és gyorsan kicserélni a meghibásodott székalkatrészt.

 

Mert a székjavítás abból áll, hogy a meghibásodott székalkatrészt kicseréljük egy újra. Sajnos az irodaszékek alkatrészei is már úgy készülnek, hogy javítani nem lehet, csak cserélni. Ezért aztán a székjavítás is leegyszerűsödött arra, hogy csak ki kell szerelni a régi alkatrészt, és beépíteni helyette az újat.

Most még többet segítünk a székjavításban

Pont ez az a célkitűzésünk, amiben egyre több eszközzel és módszerrel is igyekszünk segíteni Önnek. Ráadásul mindezt gyorsan, és egyszerűen használható módszerekkel szeretnénk Önnek átadni. A felszabaduló kapacitásunkkal ugyanis létrehoztunk egy rendkívül sok elemből álló segítő rendszert, ami máris a rndelkezésére áll. 

 

De mik is ezek a segítségek a székjavításhoz? Készítettünk és folyamatosan bővítünk egy hibakereső megoldást. De talál nálunk részletes javítási leírást, hogy hogyan tudja egyszerűen kecserélni a székalkatrészt. De mutatunk Önnek videókat a székalkatrészekről, amik segítenek megtalálni a megfelelő megoldást.

 

De létrehoztunk egy profi ügyfélszolgálatot, ami szívesen segít Önnek minden székjavítással kapcsolatos kérdésére. Ügyfélszolgálatunk emailben és munkaidőben telefonon is elérhető.

 

És természetesen a webáruházunkban máris megrendelheti a szükséges székalkatrészt. A termékek nálunk raktáron vannak, így ha futárral rendel, akár másnap Önnél lehet a szükséges székalkatrész, vagy 1-2 napon belül személyesen is átveheti a budapesti csomagpontunkban ráadásul igen kedvező áron.

 

Részletes segítség székjavításhoz, a megfelelő székalkatrész kiválasztásához

 

 

És most, kérem engedje meg, hogy bemutassan Önnek a megújult SzékSzerviz minden olyan szolgáltatását, amivel segíteni tudunk Önnek, hogy a székjavítási problémájára segítséget kapjon. És mindezt azonnal, mert a most bemutatásra kerülő segédanyagainkban található aktív linkek segítségével a hibajelenség beazonosításához, a székjavításhoz, valamint a szükséges székalkatrészekről azonnali és részletes segítséget kap.

 

Hibajelenségek bemutatása, azonosítása

Amikor hirtelen meghibásodik egy irodaszék, hirtelen azt sem tudja az ember, mi lehet a probléma. Ennek beazonosításához összeállítottam Önnek egy gyakori kérdésekből álló, és folyamatosan bővülő listát.

 

Most megnézem a székjavításhoz kapcsolódó gyakori kérdéseket >>

Székjavításhoz részletes leírások

A több mint 25 éves székjavítási tapasztalatom szerint az irodaszékek jellemző meghibásodásáért pár tipusú székalkatrész a felelős. Ezekről készítettem Önnek egy részletes bemutatót, sok fázisfotóval

 

Megismerem hogyan kell egyszerűen kicserélni a székalkatrészt >>

Videós segítség székjavításhoz

Készítettünk Önnek jó pár olyan videót, amik segítenek megismerni a leggyakoribb székalkatrészeket. Ezek segítségével megismerheti működésüket, így könnyebben ki tudja választani a szükséges székalkatrészt

 

Megnézem a videót a székalkatrészekről >>

Székalkatrészek beméretezése

Minden alkatrészhez készítettünk Önnek részletes leírást, rögzítési vagy termék méreteket, amik segítségével már könnyen össze tudja hasonlítani régi és az új székalkatrész méreteit. 

 

SzékSzerviz webáruház termékkínálata >>

 

 

Vásárlóink véleménye a SzékSzerciz webáruházról

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>