TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

SzékSzerviz Blog

Székjavítás videó - hogy egyszerű legyen a SzékSzerviz

Tóth Gábor
Tóth Gábor
2019.12.24 03:37
Székjavítás videó - hogy egyszerű legyen a SzékSzerviz

Sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudnánk Önnek minél egyszerűbbé tenni a székjavítást. Hiszen SzékSzervizes kollégáink kapacítása véges, így sajnos nem tudnak ott lenni minden meghibásodott irodaszék javításánél. Ezért arra jutottunk, hogy részletes székjavítás videók segítségével megmutatunk minden trükköt, hogy mindenkinek egyszerű legyen a székjavítás. Így nálunk nem csak a székjavításhoz szükséges székalkatrészekhez tud hozzájutni, de a beépítésükben is segítünk. Nézze meg videóinkat, milyen egyszerű a székjavítás!

Az irodaszékek meghibásodásainak legnagyobb részét a lábcsillag törése, repedése, valamint a gázlift, gázteleszkóp tönkremenetele. Így a székjavítási videóink is ehhez készültek. Illetve bemutatunk még egy videót a megjavított irodaszék, forgószék karbantartásához is, hogy megújult székét minél tovább használhassa gond nélkül.

 

Székjavítási videók megnézése

A székjavítási videók megtekintéséhez elég csak a székalkatrész cseréjének nevét tartalmazó linkre kattintania, és már nézheti is a Youtube csatornán.

Lábcsillag cseréje video >> Gázlift cseréje video >> Forgószék karbantartása video >>