SzékSzerviz blogcikkek

Jelentős árcsökkenés fém lábcsillagnál

2019.11.27 07:04
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Jelentős árcsökkenés fém lábcsillagnál

Jelentősen és véglegesen csökkentettük a krómozott fém lábcsillag árát

 

Az irodaszékek meghibásodásának egyik jellemző oka a lábcsillag törése, tönkremenetele. A standard műanyag lábcsillagok teherbírása típustól függően 90 - 100 kg. Ezek tönkremenetele esetén szoktuk javasolni a nagyobb teherbírású fém lábcsillagok használatát. Ezekből bár nagy a kínálatunk, mindig is kiemelkedtek a 120 kg-os krómozott fém lábcsillagok. Mert a nagyobb teherbírás mellett még elegáns megjelenést is nyújtottak. Egyetlen hátrányuk, a kissé magas ár volt.

De most ennek szerencsére vége! Ugyanis jelentősen sikerült csökkentnünk a lábcsillag árát!

A SzékSzervizünk folyamatosan kutatja azokat a székalkatrész gyártókat, akiktől kedvező áron és folyamatosan tudunk vásárolni jó minőségű, strapabíró székalkatrészeket. Most ismét sikerült egy új partnert találnunk, akiktől az eddigieknél lényegesen kedvezőbb áron tudjuk beszerezni a krómozott fém lábcsillagot. Ezt az árelőnyt szeretnénk Önnek is átadni, hogy minél kedvezőbb áron megjavíthassa irodaszékét.

Így mostantól a fekete fém lábcsillag árával megegyező áron, felár nélkül is tudjuk ajánlani ezt az erősített, krómozott fém lábcsillagot. És mostantól ezt a terméket is raktárkészletről szállítjuk, így szükség esetén már akár 1 munkanap alatt is Önnél lehet, ha a futáros kiszállítást választja.

Természetesen a lábcsillag cseréjéhez továbbra is használni tudja a csillagláb cseréjéről szóló részletes leírásunkat, így a székalkatrész cseréjét egyszerűen, szakember segítsége nélkül is elvégezheti otthonában, irodájában. És hogy a székjavítás még egyszerűbb legyen, a székalkatrész cseréjéhez szükséges szerszámokat is megtalálja kínálatunkban. De nézze meg a javítási leírásunkat, és meglátja mennyire nem bonyolult dolog a lábcsillag cseréje

Részletes lábcsillag cserélési útmutató >>

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu