UFO ergonómikus irodaszék

Termék leírása:

Gondolom, már Ön is régóta keres egy kényelmes irodaszéket. Olyant, amelyikben kibírja a napi 8 10 órányi, folyamatos ülőmunkát. Így igazán szüksége van olyan irodaszékre, amiből nem úgy kel ki a nap végén, hogy mindene sajog.

 

Cikkszám:
ISZ-UFO
Termék ára:
(33.440 Ft+Áfa) 42.469 Ft
Tulajdonságok:

 

UFO ergonómikus irodaszék

 

Ismerje meg részleteiben is ezt a megfizethető, igazán kényelmes forgószéket. A szék megismeréséhez sok hasznos információt gyűjtöttünk össze az Ön számára. Az alábbi rajzon megjelöltünk minden olyan elemet és információt, amely jól használható, kényelmes ülőeszközzé teszik az UFO forgószéket.

 

Az UFO ergonómikus irodaszék (Kódnevén: 7201 Syn Ufo, röviden UFO szinkronmechanikás irodaszék) mind a tulajdonságai, mind a méretei miatt az ergonómia elvárásainak megfelelően kialakított irodaszék. Így valódi megoldás nyújt Önnek, ha igazán kényelmes és megbízható széket keres. Mindent tud, amit egy korszerű, kényelmes és gerinckímélő széktől manapság elvárhat. A szék terhelhetősége 110 kg.

 

 UFO ergonómikus irodaszék jellemzői, tulajdonságai

- nagy ülőfelület anatómiai kialakítással, így hosszútávon is kényelmes az ülés

- állítható magasságú és dőlésű masszív háttámla gerinctámasszal

- magasságban fokozatmentesen állítható üléspozíció a kényelemért

- minden elem fokozatmentes állítási lehetősége az optimális üléshelyzetért

- masszív, erős anyagok használat a tartós, hosszú idejű működésért

- kopásálló, nem szöszölődő, izzadásmentes kárpitozás a jó közérzetért

- magasságban állítható karfák puha támfelülettel

- vonzó ár, hogy akár több munkahely szék-csere igényének is megfeleljen

 


Az UFO ergonómikus irodaszék bemutatása

 

A háttámla

A magas háttámla kialakítása követi az emberi gerinc vonalát. Így természetesen deréktámasszal rendelkezik. A háttámla magassága állítható, így a deréktámaszt pontosan abban a magasságban rögzítheti, ahogy éppen kényelmes Önnek.

 

Az íves kialakítás pedig segít abban, hogy a támla kövesse a gerinc vonalát. A háttámla H alakú, kagylós kialakítása követi az emberi test anatómiáját, így megtartja a csípőt az oldal irányú elmozdulások ellen is. A háttámlának természetesen a dőlésszöge is állítható, így Ön munkavégzési szokásainak megfelelően tudja azt beállítani.

 

Az ülőlap

A nagyméretű, széles és mély ülőlap a nagyobb testalkattal rendelkezők számára is kényelmessé és jól használhatóvá teszi ezt a széket. Az ülőlap kialakítása is követi az emberi test formáját, így hosszabb idejű munkavégzéskor is kényelmes ülést biztosít.

 

Természetesen az ülőlap dőlésszöge is állítható, és bármely pozícióban rögzíthető. Hogy ez miért fontos? Mert ezzel is segíti Önt a szék abban, hogy ne fáradjon el munkavégzés közben. Az ülőlap több pozícióban, előre és hátra is billenthető, így két általános munkavégzési ülés helyzetben is kényelmesen használható. Nézzük meg, pontosan hogyan.

 

 

1. üléspozíció

Számítógépes munkavégzéskor az ember általában előredől, ráhajol a billentyűzetre. Ilyenkor az ülőlap első élén ülünk, úgy hogy a derék nincs megtámasztva. Ebben az esetben jelent nagy előnyt, hogy az ülőlap előre dönthető.

Ebben az üléshelyzetben a térdeplőszékhez hasonló pozícióban ül a szék használója. Ilyen üléspozícióban a laza üléskor a gerinc "púposodik", ami kényelmetlen. Így önkéntelenül is kihúzza megát az ember, egyenes gerinccel ül a széken. Így a gerinc terhelése lecsökken, tovább friss maradhatunk.

 

2.üléspozíció

Ilyenkor az ember kényelmesen elhelyezkedik a székében. A derék és a csípő teljes terjedelmében, kényelmesen nekitámaszkodik a háttámlának. A gerinc és az felső lábszár végig támasztott. Mivel a terhelés az egész testen eloszlik, így ebben a helyzetben nagyon jó üléskomfortot biztosít a szék

Az izomzatra és a csontozatra jutó terhelés lényegesen lecsökken. Ez az üléspozíció általában telefonáláskor, elmélyültebb, hosszabb idejű munkavégzés esetén előnyös.

 

 

 UFO ergonómikus irodaszék állítható karfája

A karfák

A hosszútávú és kényelmes munkavégzéshez elengedhetetlenek a karfák. De mivel testalkatunk, magasságunk nem egyforma, így célszerű, ha állítható magasságú a karfa. Így mindig beállíthatjuk az aktuális testhelyzethez tartozó kényelmes munkamagasságot. Az UFO ergonomikus irodaszék karfa magassága 6 pozícióban is rögzíthető.

 

És hogy a karfa a használat közben még kényelmesebb legyen, a felülete az olcsó "kopogós" műanyag helyett egy habosított rugalmas anyaggal készült. Így ha kezét vagy könyökét hosszabb ideig pihenteti a karfán, az akkor sem fog megfájdulni, vagy elzsibbadni.

   

UFO irodaszék tartóvasalat hogy sokáig használhassa irodaszékét

A vasalatok

Az UFO szék sokféle állítási lehetőségének, valamint hosszú életének titka a megfelelően kialakított, masszív vasalat. A hagyományos irodaszékektől eltérően a székben egy erősített vasalat tartja az ülőlapot, illetve a háttámlát.

 

Ez a masszív vasalat meglátszik a szék súlyában is, hiszen az igazi, tömör acél súlya azért jelentős. Ez a vasalat a három mozgató karral biztosítja az ülőlap előre- és hátrabillentését, a háttámla dönthetőségét, valamint a szék magasságának állítását is. És ez a vasalat teszi lehetővé azt is, hogy az ülőlapot és a háttámlát bármely, Önnek kényelmes pozícióban, fixen lerögzíthesse.

   

UFO ergonómikus irodaszék mesh hálós kárpitozása

A kárpitozás

Az UFO irodaszék jelenleg háromféle kárpittal rendelhető: fekete, szürke és kék színekben. Ez a színválaszték biztosítja, hogy a legtöbb irodai környezethez harmonikusan illeszkedjenek a székek, és így az ergonómiai elvárások mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek.

 

A szék felülete MESH hálós kárpit anyaggal készül. Ez a speciális anyag már az autóiparban is bizonyított. A különleges felületen ugyanis apró, rombusz alakú "lyukak" találhatóak. Így a kárpit teljes felülete nem érintkezik a testtel, így elkerülhető, hogy beleizzadjon. Mint látja, ez a szék tökéletesen megfelelő, ha megfizethető árú, de strapabíró és lényelmes irodaszéket keres. A szék gondtalan használatát szolgálja a 12 hónapos garanciánk is.

 

Az UFO ergonómikus irodaszék 3 féle kárpitozással készül. Ezek a színek harmonizálnak az irodák általános színvilágával, így bármely környezetbe jól beilleszthetőek. A jelenleg rendelhető színek: Fekete, Szürke, Királykék

Az Önnek megfelelő kárpitszínt a megrendelés során, a kosároldalon a megjegyzés rovatban tudja megadni.

 

 

Az UFO irodaszék használata

Az UFO székről készítettünk egy rövid összefoglaló videót, hogy még jobban megismerhesse ezt a kifejezetten számítógépes munkavégzéshez tervezett ergonómukus irodaszéket. Nézze meg a videót, hogy megtudja hogyan használhatja Ön is napi munkavégzéséhez az UFO széket.

 

 

 

Szeretné megrendelés előtt kipróbálni ezt a kényelmes, ergonómikus irodaszéket? Természetesen erre lehetőséget nyújtunk Önnek. Ezt megteheti bemutatótermünkben, ahol kipróbálhatja, milyen kényelmes ülést biztosít Önnek ez a szék. És itt kollégáink természetesen segítenek Önnek megismerni a szék használatát, és részletesen bemutatják a szék beállítási lehetőségeit, kezelését is.

 

Székszerviz: irodaszékek javítása, felújítása, webáruház

UFO Syncro ergonómikus irodaszék összeszerelési útmutató

Garanciális idő

Szeretne biztos lenni abban, hogy ezt a széket sokáig és megelégedetten használhatja? Mi ebben is garanciát kínálunk Önnek.

Az UFO ergonómikus irodaszékre ezért 12 hónap garanciát biztosítunk Önnek. De természetesen akkor is segítünk, ha a garanciális idő már lejárt. Ez azt jelenti, hogy egy esetleges meghibásodás esetén megjavítjuk, vagy kicseréljük a meghibásodott alkatrészt.

De mi történik, ha a garnaciaidő már lejárt, de gond lett a székkel?Természetesen akkor is segítünk Önnek. SzékSzerviz szolgáltatásunk már 15 éve segít a garancián túli forgószékek javításában.

Székalkatrész webáruházunk pedig raktárról, 1-2 nap alatt biztosítja Önnek a szükséges irodaszék pótalkatrészt. A megrendelt székalkatrészeket raktárkészletről, 2 - 3 munkanap alatt futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz.

Letölthető szerelési útmutató

Bizonyára felmerült Önben a kérdés: mi lesz akkor, ha az UFO forgószéget dobozban, alkatrészenként kapom meg? Össze fogom tudni szerelni? Van megfelelő szerszámom az összeszereléshez? Tudjuk, hogy ezek gyakran felmerülő kérdések. Azonban a szék összeszerelése lényegesen egyszerűbb, mint gondolná. És még szerszám sem kell hozzá! 

Így Ön egyszerűen, és meglepően rövid idő alatt össze szerelheti Az UFO irodaszéket. Így tehát nyugodtan megrendelheti ezt a kényelmes, jól használható irodaszéket, hiszen az összeszereléssel biztosan nem lesz gondja! Nézze át, töltse le gépére összeszerelési segédletünket.

De ezt akár ki is nyomtathatja, és akkor szerelés közben is folyamatosan tanulmányozhatja.

Összeszerelési útmutató letöltése >>

 


A szék házhoz szállítása csomagban

 

UFO ergonómikus irodaszék házhozszállítás, kiszállításMiután eldöntötte, hogy szüksége van erre a székre, nyilván felmerül a kérdés: Hogyan jut el a forgószék Önhöz?  Nos, mi természetesen erre is gondoltunk. Az

ért, hogy a szék gyorsan és sérülésmentesen eljuthasson Önhöz, egy igazán jó ötletre volt szükségünk.

A megoldás arra, hogy az irodaszék egyszerűen eljuthasson Önhöz,  a kedvező árú házhozszállítás. Az irodaszéket futárszolgálat juttja el Önhöz. Így a széket közvetlenül irodájába, vagy otthonába szállítjuk ki.

Hogy miért jó ez Önnek? Mert mivel a doboz nagy méretű, így tömegközlekedési eszközökkel nehezen szállítható. Így Önnek mindenféleképpen szállítóeszközre, autóra lenne szüksége.

 

Miért célszerűbb ezt a széket most utánvéttel megrendelnie, mint egy üzletben megvásárolnia? Nézzük végig:

- autóba kell ülni, és vagy be kell menni a centrumba, vagy ki a város szélére, pl. egy bevásárló központba

- amíg a székvásárlást intézi, lehet hogy parkolási díjat kell fizetnie

- az üzletben, áruházban meg kell várni amig kiszolgálják, és elkészül a számla a székről

- a dobozt valahogy e kell juttatnia a parkoló autójáig. Ezalatt leizzadhat, és esetleg összekoszolhatja ruházatát a poros dobozzal

- megint keresztül a fél városon, ami bizony idő és üzemanyag fogyasztás

- ezután már csak fel kell cipelnie a dobozt irodájába, vagy otthoni munkahelyére

Az UFO ergonómikus irodaszék kiszállítása GLS futárszolgálattal történik. Ez azt jelenti, hogy munkanapokon 8.00 - 17.00 óra között a futárszolgálat kiszállítja a megadott címre az UFO ergonómikus forgószéket. A kiszállítás költsége: 1.715 Ft (1.350 Ft + 27 % ÁFA)

 


Mi történik akkor, ha irodaszékét nálunk rendeli meg?

- elég kitölteni a megrendelési nyomtatványt, és egy gombnyomással elküldnie nekünk

- kollégáink telefonon viszahívják, és e-mailben, írásban is tájékoztatják a várható szállítási időpontról

- a szállítást végző futár az Ön ajtaja előtt átadja a gondosan becsomagolt irodaszékét

- az előre elkészített számláját minden esetben megtalálja a csomagolásban

- azonnal használhatja székét, így Ön időt és pénzt takarított meg

 

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Műszaki képzettségem révén, a szükséges szerszámok birtokában rövid idő alatt ismét működőképessé tettem a széket. Családomban a meghibásodott tárgyak, eszközök javítása megszokott gyakorlat. A megrendelt alkatrészt valóban gyorsan megkaptam, ezt külön köszönöm.”
- Kemény Ferenc
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről
„Sikerült a szék javítása, nagyon szépen köszönöm a székemhez küldött kerekeket!”
- Tímár László
„2017.09.06. A mai napon megkaptam az önöktől rendelt árut. Az alkatrészeket kicseréltem. Ezzel a gázlifttel a szék sokkal magasabbra tudom állítani, mint az előzővel, ami nekem roppant előnyös a testmagasságom miatt. Az eredménnyel és az alkatrészekkel maximálisan meg vagyok elégedve! Köszönöm a segítségüket úgy alkatrész, mint szerelési útmutató tekintetében! További eredményes üzletmenetet kívánok önöknek!”
- B. László
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

Helyszíni székjavítás Kecskeméten

Nem akar kínlódni a székalkatrész cseréjével? Több meghibásodott irodaszék van az irodájában?

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ