Krómozott gázlift kónuszos véggel

Krómozott gázlift kónuszos véggel

Webáruház / Gázliftek

Termék leírása:

A modern megjelenésű székek, forgószékek jellegzetes krómozott gázliftje kettős kónuszos véggel. Használatát csak az ehhez a gázlift tipusokhoz kialakított lábcsillagok esetén javasoljuk.

 

Kiválasztás előtt kérjük minden esetben ellenőrizze le a székalkatrész méreteit a "Méretek és termékinfo" gombra kattintva.

 

Fontos! Mielőtt megrendeli az alkatrészt, kérjük nézze át a "Méretek és termékinfo" gombra kattintva a kiválasztott székalkatrész méreteit és kialakítását.

Cikkszám:
GL-KROM-KON
Termék ára:
(7.700 Ft+Áfa) 9.779 Ft
Tulajdonságok:

Krómozott kónuszos gázlift

 

Kialakítása révén alul kilóg a lábcsillagból, így a gázlift kiválasztásakor kimondottan ügyeljen a méretek ellenőrzésére. Ellenkező esetben sajnos előfordulhat, hogy a gázlifttel nem tudja a székét a megfelelő ülőlap magasságba felemelni.

Krómozott, kónuszos végű forgószék gázlift méretei

 

Az irodaszékekhez használt gázliftek egyik legfontosabb tulajdonsága az A  méret, a tubus rész hossza. A gázlift hosszúságát csukott állapotban a B mérettel jelöltük. A tubus-rész és a maximális nyitás együttes értékét a D méretnél talája meg. A gázlifttel elérhető legmagasabb és legalacsonyabb ülési pozíciók különbségét, azaz a gázlift állíthatóságát a C méretnél találja meg.

 

A = 190 mm
B = 255 mm
C =  70 mm
D = 325 mm
F =   28 mm 

 

A gázlift tubus részének az átmérője, ahol a lábcsillagba csatlakozik, 50 mm, illetve a kónuszos alsó résznél 40 mm.  A felső, ülésvasalathoz csatlakozó rész átmérője F = 28 mm.

 

Miért fontos a gázlift hosszára figyelni? Mert ez határozza meg, hogy a széket vagy fotelt milyen magasra lehet felemelni, illetve leengedni. Ha nem a megfelelő hosszúságot választja, nem lehet beállítani a kényelmes üléspozíciót. Ha a gázlift túl rövid, nem lehet elég magasra állítani az ülőfelületet, és nem éri fel rendesen az asztalt. Ha azonban a gázlift túl hosszú, akkor esetleg nem tudja megfelelő alacsonyra állítani a széket, és így a lába nem ér le a földig.

 

Mindenképpen érdemes tehát a gázlift magasságot ellenőrizni. Az "A" méretnél előforduló 1-2 cm-nyi eltérés még nem okoz gondot.

 

Kónuszos gázlift alul kilóg a lábcsillagból
FIGYELEM! A kónuszosl gázlift a kialakítása miatt a szék lábcsillagokból 3-4 cm-t alul kilóg, így ennyivel csökken a magassága. Kérjük vegye ezt figyelembe a méretek ellenőrzésekor.

 

<< A nagyításért kérjük kattintson a képre

 

 

 

 

 

 

 

 

De miből is áll össze egy gázlift?

Gázlift robbantott rajza - a gázteleszkóp elemeiNézzük át alaposan, hogy milyen elemekből is áll össze a gázlift. Így egyszerűbben megismerheti működési elvét. Azt még most, az elején célszerű tisztázni, hogy az egyes elemek külön-külön nem beszerezhetőek. Mivel a legtöbb gyártó a gázliften belül méreteiben eltérő elemeket használ, így azok egymással nem kompatibilisek. Ezért lehet csak egyben, egy elemként kicserélni a gázliftet.

 

Azért, hogy Ön egyszerűen átláthassa milyen elemekből áll a gázlift, készítettünk egy olyan képet, amit szétszereltünk az Ön kedvéért egy új gázliftet. Mint látja, a gázlift két fő elemből áll össze:


1. A tubusrész (alsó, fekete csőszerű elem) Ez határozza meg a gázlift jellegét. Az irodaszékeknél a tubus hossza "A" rész, általában 20-23 cm között szokott lenni.

 

2. A teleszkóp mozgatókarja is két részből áll össze, de ezek szét nem bonthatóak. A vastagabb (a felső képen a fényes rész) maga ateleszkóp, míg a vékonyabb része a mozgató vagy távtartókar. Ezzel rögzül a teleszkóp rész magához a tubushoz.

Kapcsolódó termékek
Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Kedves Székszervíz! Tegnap megkaptam a lábcsillagot. Ma reggel már ki is cseréltem azt. Szuper lett! Nagyon elégedett vagyok a termékkel. A honlapon talált leírás alapján egyedül tudtam kicserélni a törött elemet az újra. Tolómérőm nem volt, így a görgőátmérő lemérésére a papíros trükköt használtam a honlapjukról. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan segítettek az alkatrésszel a probléma megoldásában. u.i: Vicces, hogy először ki akartam dobni a széket, de most már örülök, hogy ezt nem tettem meg. :))”
- Kaposi Attila
a Erősített alumínium lábcsillag nevű termékünkről
„Műszaki képzettségem révén, a szükséges szerszámok birtokában rövid idő alatt ismét működőképessé tettem a széket. Családomban a meghibásodott tárgyak, eszközök javítása megszokott gyakorlat. A megrendelt alkatrészt valóban gyorsan megkaptam, ezt külön köszönöm.”
- Kemény Ferenc
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről
„Sikerült a szék javítása, nagyon szépen köszönöm a székemhez küldött kerekeket!”
- Tímár László

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

SimplePay

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ