ECO normál hintamechanika fotelhez

ECO normál hintamechanika fotelhez

Webáruház / Ülésvasak

Termék leírása:

Normál típusú hintafunkció vezetői bőrfotelekhez. Jellegzetes meghibásodása a tartólemez törése, és a szabályzórugó kiszakadása. Az eltörött ülésvas javítására a hegesztés sajnos nem megoldás, mert a hegesztés során keletkező magas hőtől deformálódik a szerkezet. Így a hibát csak cserével lehet javítani.

 

Felfogatási pontok távolsága:
150 x 200 mm

 

 

Cikkszám:
UV-ECO
Gyártó:
Termék ára:
(4.800 Ft+Áfa) 6.096 Ft
Tulajdonságok:

SzékSzerviz - Eco hintafunkció bőrfotelekhez, vezetői székekhez

 

 

A fotel hintafunkciók között számtalan variáció létezik. Egyik legfontosabb tulajdonságuk ezeknek is a megfelelő furatpozíciók. A távolság mérése mindig furatközepek között értendő. 

 

Ezért ezeknek a rögzítési pontoknak rendkívül fontos a pontos mérése. Ha bizonytalan a mérésben, úgy a meghibásodott alkatrész képét küldje el az info@te96bt.hu címre, így biztosan tudunk Önnek segíteni.

 

 

 

Eltérő ülésvasalat furattávolság:

 

Mi a teendő, ha eltörött a fotel hintafunkciója, és nincs megfelelő méretű alkatrész? A megoldás: az európában járatos méretű ECO vasalat lyukkiosztása 15 x 20 cm-es. Ezt úgy lehet használni más lyuktávolságok esetén, hogy az első kettő lyukban a szokásos metrikus csavarokkal rögzítjük, hátul pedig két rövid, de vastag lemezcsavarral.

 

Mivel az igénybevétele ezeknek a csavaroknak a nyomás, így átlagos igénybevétel esetén nem szakadnak ki, stabilan rögzítik a vasalatot a fotelhez. Ha Önnek ilyen eltérő furattávolságú vasalata van, és szeretné ezzel a módszerrel pótolni, megrendelésénél a megjegyzés rovatba ezt jelezze, és mi adunk a vasalathoz + 2 db speciális csavart a felfogatáshoz.

 

Erről készítettünk Önnek egy részletes leírást, amit ITT OLVASHAT

 

 

 

Irodaszékek és bőrfotelek vasalatának cseréjéhez szükséges szerelési útmutató

Ülésvasalat cseréje

 

Az ülésvasalat cseréjének lépéseit résztetesen is összeállítottuk az Ön számára. Ha szeretné megismerni hogyan tudja egyszerűen és gyorsan, akár szakember segítsége nélkül is kicserélni a meghibásodott székalkatrészt, nézze meg fényképes szerelési útmutatónkat.

 

Részletes ülésvas szerelési útmutató >>

 

 

 

 

 

 

ECO hintafunkció vezetői fotelekhez


Szeretnénk bemutatni pár szövetes és bőrfotelt, amelyek eco fotelvasalattal lettek ellátva. Bízunk benne, hogy ezek a szék képek is segítenek Önnek a megfelelő székalkatrész minél egyszerűbb kiválasztásában.

ECO hintafunkció vezetői fotelek, főnöki székek, bőrfotelek működtetéséhez ECO hintafunkció vezetői fotelek, főnöki székek, bőrfotelek működtetéséhez  

 

Szállítási információk

 

Összeállítottunk az Ön számára egy részletes infoblokkot, amiből megtudhathatja, hogyan és mennyiért, milyen szállítási idővel tudjuk Önnek elküldeni a kiválasztott székalkatrészt. Javasoljuk hogy olvassa át, mert így biztosan minden hasznos információhoz hozzájut.

 

Infoblokk elolvasásához kérjük kattintson ide a részletekért >>

 

Amennyiben a termékkel, vagy a szállítással kapcsolatban még kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat munkanapokon 8.00 - 16.00 között.

 

Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail: info@te96bt.hu 

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Köszönettel megkaptuk a rendelt alkatrészt, kicseréltük a gázliftet, ami tökéletesen működik. Köszönöm a segítséget!”
- Herold Krisztina
„Örömmel tájékoztatom, hogy az Önöktől rendelt székalkatrésszel sikeresen megjavítottam forgószékemet. Ezzel elkerültem egy új szék beszerzését, mely cca. 10 e Ft megtakarítást jelentett nekem. Az egész folyamat nagyon profin ment, melyhez illetve annak megszervezéséhez külön elismerésem. Mindenkinek ajánlani fogom Cégüket.”
- Lékai István
a Gázlift vezetői fotelekhez nevű termékünkről
„Kedves Székszervíz! Tegnap megkaptam a lábcsillagot. Ma reggel már ki is cseréltem azt. Szuper lett! Nagyon elégedett vagyok a termékkel. A honlapon talált leírás alapján egyedül tudtam kicserélni a törött elemet az újra. Tolómérőm nem volt, így a görgőátmérő lemérésére a papíros trükköt használtam a honlapjukról. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan segítettek az alkatrésszel a probléma megoldásában. u.i: Vicces, hogy először ki akartam dobni a széket, de most már örülök, hogy ezt nem tettem meg. :))”
- Kaposi Attila
a Polírozott alumínium lábcsillag nevű termékünkről

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

SimplePay

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ