Viszonteladók

Engedje meg, hogy sok pénzt keressünk Önnek!

Székszerviz- üzleti lehetőség válalkozóknak

 

Őszinte örömmel látom, hogy SzékSzerviz szolgáltatásunk, székalkatrészeink felkeltették érdeklődését. Gondolom Ön is folyamatosan gondolkodik azon, hogyan tudná versenytársait megelőzni, illetve a forgalmát (és nyereségét) növelni ebben az egyre nehezebb üzleti környezetben.

 

Cégünk pont ilyen, az Ön profiljába illő, különleges szolgáltatások és székalkatrészek forgalmazásával foglalkozik. Kínálatunkban már több mint 50 féle termék székalkatész, irodaszék kiegészítő található. És ehhez társul a SzékSzerviz szolgáltatásunk, amit az Ön vevőköre is egyre inkább keres.

 

Miért állítom mindezt ilyen határozottan? Mert egyre nagyobb és folyamatosan bővül azoknak a cégeknek a sora, akik a költségmegtakarítások miatt nem vásárolnak új székeket, hanem igyekeznem a meglévőket megjavíttattni, minél tovább használni. Egyszóval egyre többen választják a vásárlás helyett a felújítást. És ehhez a megfelelő alkatrészek mellett a megbizható, a székjavításhoz is értő szakemberek kellenek.
Az egyre nehezebb gazdasági környezet így most új lehetőséget teremt az Ön számára is. Miért maradna ki ebből?

 

Szeretné tehát forgalmát egyszerűen és hatékonyan megnövelni? Akkor itt az Ön számára a régóta várt lehetőség! A profiljához igazodóan összeállítottunk egy sor olyan nagyszerű üzleti lehetőséget, mely nagyobb forgalmat, ezen keresztül nagyobb árbevételt, profitot hoz Önnek! Vevőinél most egy új szolgáltatást vezethet be pillanatok alatt, akár teljesen ingyenesen. Egy kipróbált és működő rendszert kínálunk Önnek.



Milyen cégeknek, vállalkozásoknak kínáljuk ezt az új üzleti lehetőséget? Ha az Ön tevékenységébe, profiljába beletartozik:



- bútor forgalmazás és kereskedelem
- irodaszék forgalmazás és kereskedelem
- bútorok javítása
- barkács árúk forgalmazása
- kárpitozás
- csavar, kötőelem kereskedelem
- karbantartás
- iroda, irodaház üzemeltetése
- beszerző
- office manager
- ingatlan üzemeltető
- facility manager
- webáruház üzemeltetése
- lakberendező, belsőépítész


A SzékSzerviz tevékenységgel Ön nem csak új szolgáltatásokat nyújthat vevőinek, de ezzel akár jelentős verseny előnyre is szert tehet a konkurenciájához képest! Ugye Ön is szeretné beelőzni versenytársait, vagy a meglévő előnyét tovább növelni?

Manapság egyre több vásárló figyelme fordul arra, hogy székét, irodaszékét egy apró meghibásodás miatt ne kelljen kidobnia. Egyre fontosabb, a cégeknél is a takarékosság, ezért ma inkább szeretné mindenki székét megjavítani, mint kidobni és újat venni.

Ezen segít SzékSzerviz szolgáltatásunk, mely 15 év tapasztalatával teljes körű megoldást kínál Önnek és vásárlóinak. De hogyan is profitálhat Ön ebből? Töltse ki és küldje el az alábbi űrlapot, és pillanatokon belül a megadott email címre elküldjünk Önnek részletes tájékoztatónkat arról, hogyan válhat viszonteladónkká.

 

 

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„... nagyon örülök annak,hogy cégük kis oktatóanyagának segítségével a javítás problémamentes volt!”
- Farkas Endre Aladár
a Ázsia Plusz ülésvasalat nevű termékünkről
„Nagyon szépen köszönöm a szék görgőket, és köszönöm a bizalmat a csere kapcsán. Nagyon elégedett vagyok, ha bármi probléma lesz valamelyik székünkel, azonnal magukat keresem! Szép napot! Darcsi Péter ( Honvéd Sport Egyesület sportolója)”
- Darcsi Péter
„Tökéletesen elégedettek vagyunk a görgővel, a székeink mintha gyári újak lennének. Nem szorul, nem nyikorog. ”
- DevelMedia Kft.

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

SimplePay

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ