Székjavítás az Ön irodájában

Helyszíni irodaszék javítás Kecskeméten

 

Helyszíni irodaszék javítás - végre megújulhat kedvenc irodaszéke

 

 

Székszerviz szolgáltatásunkat Budapest mellett Kecskeméten is igénybe veheti.

 

Nem szeretne munkája mellett meghibásodott székeket szerelni? Vagy nincsenek hozzá megfelelő szerszámai? Bármi is az oka, ha Ön nem szeretne székjavítással foglalkozni, akkor kérje helyszíni székjavítási szolgáltatásunkat. Ebben az esetben kollégáink Ön helyett, előre egyeztett időpontban és az Ön irodájában vagy lakásában megjavítják a meghibásodott irodaszékét.

 

Mivel tapasztalt SzékSzervizes kollégáink a helyszínen javítják a székét vagy fotelét, így Önnek azzal sem kell bajlódnia, hogy a nagyméretű széket, fotelt, hogyan rakja be autójába hogy elvigye egyszervizbe. Így ha Ön nem akarja autóját összepiszkítani az elromlott irodaszékkel, vagy az egyébként sem férne be az autójába, válassza a helyszíni székjavítás szolgáltatásunkat.

 

Szeretné igénybe venni ezt a szolgáltatásunkat? Akkor kérjük olvassa át, hogyan tudunk segíteni Önnek meghibásodott forgószéke vagy bőrfotele megjavításában. Ezután nem kell mást tennie, mint kitölteni a helyszíni székjavításra vonatkozó megrendelőlapot, ami részletesen is segít Önnek és nekünk is abban, hogy a javításhoz szükséges információkat egyeztetni tudjuk.

 

 

 

 


1. Időpont egyeztetése

 

Helyszíni székjavításhoz időpont egyeztetése

Mivel tudjuk hogy Ön elfoglalt ember, és nem szeret feleslegesen várakozni, ezért kollégáink minden esetben egyeztetik Önnel a székjavítás időpontját. A javítási időpontra vonatkozó igényét a megrendelő lapon előre is jelezni tudja. SzékSzervizes kollégáink útvonalának összeállításában igyekszünk kérését figyelembe venni.

 

Azért, hogy Ön előzetesen is tájékozódni tudjon a várható székjavításról, szeretnénk megismertetni Önt a leggyakoribb székjavítási időpontokkal:

 

 

 Kecskeméten és környékén:
minden héten hétfőn, szerdán és pénteken

 

 

Mivel a helyszíni székjavítás munkaidőben történik, SzékSzervizes kollégáink törekszenek arra, hogy Önt minél kevésbé zavarjuk a napi munkavégzésében. Kollégáink ezért a szerelést igyekeznek az iroda olyan részén elvégezni, ahol ez nem zavaró. (Raktár, folyosó, stb...) Amennyiben ez nem megoldott, vagy nem biztosítható, a székszerelést a szervizautónkban oldjuk meg.

 

 

 

2. Várható székjavítási költségek egyeztetése

 

SzékSzerviz - helyszíni iropdaszék javítás, székszerviz

 

 

 

Miután kollégáink a helyszínen is felmérik a meghibásodott irodaszékeket, egyeztetnek Önnel a várható költségekről. Így Ön már előzetesen is eldöntheti, hogy érdemes-e a széket megjavítani.  A várható javítási költség két részből tevődik össze:

 

 

2.1. Székjavítás kiszállási költsége

Mivel kollégáink az Ön irodájába, üzletébe vagy lakásában mennek javítani a székeket, ez költségbe kerül. Ezért a helyszíni javítások esetén 3.000 Ft + 27 % ÁFA (3.810 forint) kiszállási költséget számolunk fel. Ez az ár tartalmazza a kiszállást, valamint a székjavítás munkadíját is, függetlenül attól, hogy 1 vagy 10 meghibásodott forgószéket javítanak  a kollégák. Így ha Önnél több széket kell megjavítani, akkor jelentősen csökkenhet az egy székre jutó javítási költség.

 

Előfordulhat, hogy a székjavítás a helyszínen nem megoldható, (pl. kárpitozás esetén). Ilyen esetekben a SzékSzervizes kollégáink többször is kimehetnek Önhöz, azonban a kiszállási díj minden esetben csak egyszer kerül felszámításra!

 

 2.2 Javításhoz felhasznált székalkatrészek árai

A várható székjavítási költségek másik fele, a javításhoz felhasznált székalkatrészek költsége. Természetesen ezek árairól webáruházunkban előzetesen is tájékozódhat. A javításhoz minden esetben eredeti gyári, nem használt székalkatrészeket használunk. Így Ön biztos lehet benne, hogy a beépített alkatrészek sokáig biztosítják a szék gondtalan használatát.

 

 

 

3. Pótjavítás

 

A székjavítás megkezdése során néha előfordul, hogy a szétszerelés sorén, a szék belsejében kívülről, előzetesen nem látható hibát tárunk fel. Természetesen ebben az esetben is egyeztetnek Önnel kollégáink a javítás további menetéről.

 

 

 

4. A székjavítás befejezése

 

A székavítás, alkatrész csere után kollégáink a székeket összeszerelik, és használatra alkalmas állapotban adják vissza Önnek. Ezután a széket természetesen ki is próbálhatja, hogy meggyőződhessen a javítás elvégzéséről. Ha mindent rendben talál, akkor a kollégáink a székjavítás során használt eszközöket, segédanyagokat elpakolják.

 

A rossz, tönkrement székalkatrészt elhozzuk, majd gondoskodunk annak szakszerű tárolásáról, illetve szelektív hulladékgyűjtőbe történő elszállításáról.

 

 

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Sikerült a szék javítása, nagyon szépen köszönöm a székemhez küldött kerekeket!”
- Tímár László
„2017.09.06. A mai napon megkaptam az önöktől rendelt árut. Az alkatrészeket kicseréltem. Ezzel a gázlifttel a szék sokkal magasabbra tudom állítani, mint az előzővel, ami nekem roppant előnyös a testmagasságom miatt. Az eredménnyel és az alkatrészekkel maximálisan meg vagyok elégedve! Köszönöm a segítségüket úgy alkatrész, mint szerelési útmutató tekintetében! További eredményes üzletmenetet kívánok önöknek!”
- B. László
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről
„Műszaki képzettségem révén, a szükséges szerszámok birtokában rövid idő alatt ismét működőképessé tettem a széket. Családomban a meghibásodott tárgyak, eszközök javítása megszokott gyakorlat. A megrendelt alkatrészt valóban gyorsan megkaptam, ezt külön köszönöm.”
- Kemény Ferenc
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

Helyszíni székjavítás Kecskeméten

Nem akar kínlódni a székalkatrész cseréjével? Több meghibásodott irodaszék van az irodájában?

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ