Részletes irodaszék javítási leírások

Legyen Ön is SzékSzervizes ...

 

Szeretné megtudni, hogyan javíthatná vagy cserélhetni ki Ön is otthonában vagy irodájában a meghibásodott irodaszék alkatrészt? Olvassa el székjavítási tanácsainkat, és segítségével egyszerűen megjavíthatja forgószékét, kedvenc bőrfotelét.

Alkatrész bemutatónk segítségével pedig Ön is megismerheti az egyes székalkatrészek működését, karbantartását. Kiemelt célunk, hogy minél tovább, problémamentesen használhassa irodaszékét.Székjavítási leírások

 

Az alkatrészekhez hasonló csoportosításban bemutatjuk Önnek a meghibásodott irodaszék alkatrész cseréjének lépéseit. Az egyes lépéseke, székalkatrész csere lépéseit alulról felfelé mutatjuk be Önnek.


Irodaszék görgő cseréjének lépései és részletes leírása

A görgőcsere lépései

 

Szeretné megtudni, hogyan cserélje ki a tönkrement görgőt irodaszékében, forgószékében? Olvassa el oktató anyagunkat, és egyszerűen kicserélheti a meghibásodott székalkatrészt. 


Tovább a részletes leíráshoz >>

 SzékSzerviz -  Az irodaszék, forgószék lábcsillag csere lépései

Lábcsillag cseréjének lépései

 

Szeretné megtudni, hogyan cserélje ki az eltörött lábcsillagot irodaszékében, forgószékében bőrfotelében? Tanulmányozza át írásunkat a lábcsillag cseréjének lépéseiről.


Tovább a részletes leíráshoz >>

 SzékSzerviz - Irodaszék, forgószék, vezetői bőrfotel gázlift cseréjének részletes bemutatása

Gázlift cseréjének lépései

 

Szeretné megtudni, hogyan cserélje ki a tönkrement gázliftet irodaszékében, forgószékében bőrfotelében? Olvassa el oktató anyagunkat, és egyszerűen kicserélheti a meghibásodott székalkatrészt.


Tovább a részletes leíráshoz >>

 SzékSzerviz - Irodaszék, forgószék és vezetői bőrfotelek ülésvasalatának a cseréje részletesen

Ülésmozgató vas cseréjének lépései

 

Szeretné megtudni, hogyan cserélje ki a tönkrement ülésvasat irodaszékében, forgószékében bőrfotelében? Olvassa el oktató anyagunkat, és egyszerűen kicserélheti a meghibásodott székalkatrészt.


Tovább a részletes leíráshoz >>

 

Könyökszerkezet cseréjének lépései

 

Szeretné megtudni, hogyan cserélje ki a tönkrement könyökszerkezetet irodaszékében, forgószékében bőrfotelében? Olvassa el oktató anyagunkat, és egyszerűen kicserélheti a meghibásodott székalkatrészt.


Tovább >>

 

Fotel karfák cseréjének lépései

 

Szeretné megtudni, hogyan cserélje ki a tönkrement karfát bőrfotelében? Olvassa el oktató anyagunkat, és egyszerűen kicserélheti a meghibásodott székalkatrészt.


Tovább >>

 

Székjavítás egyszerűen 

 

SzékSzerviz - Helyszíni irodaszék és forgószék javítása, székalkatrész cseréjeAz elromlott irodaszék, főnöki szék vagy tárgyalószék javítása a feladat? De nem akar kínlódni a székalkatrész cseréjével? Nincs ideje a székek szétszereléséhez és javításához? Nincsenek a székszereléshez megfelelő szerszámai?


Ezekre a helyzetekre kínál teljeskörű megoldást Székszervíz szolgáltatásunk. Összeállítottunk egy olyan programot, amelyik az Ön elromlott forgószékei, bőrfotelei javítására kínál különböző lehetőségeket. Hogy mik is ezek? Vegyük sorban őket:

Helyszíni székjavítás


Munkatársaink a helyszínen felmérik a javításhoz szükséges alkatrészeket. Ezek alapján komplett javítási árajánlatot adunk, így Ön eldöntheti, hogy érdemes-e a széket megjavítani.  A kiszállás, javítás egyszeri költsége Budapesten 3.000 Ft + ÁFA, Kecskeméten 1.500 Ft + ÁFA.  Ezt a teljes javítási folyamat során (függetlenül a kiszállások számától) csak egyszer kell megfizetnie. Ha Ön nem szeretne a javítással vesződni, érdemes helyszíni SzékSzervíz szolgáltatásunkat igénybevennie!


Helyszíni székjavítás részletesen >>

 

Átalánydíjas karbantartás

 

Szeretné az irodaszékekkel kapcsolatos összes költséget kézben tartani? Kössön éves keretszerződést átalánydíjas SzékSzerviz szolgáltatásunkra. Ennek során rendszeresen, háromhavonta ellenőrizzük az irodaszékeit, forgószékeit, bőrfoteleit. 


Átalánydíjas karbantartás részletesen >>


Székek átkárpitozása

 

Kiszakadt az irodaszék kárpitozása? Vagy foltos lett? Vagy egyszerűen csak megunta a színét? Bármi okból is dönt meglévő irodaszéke, széke átkárpitozása mellett, mi erre is kínálunk megoldást.


Részletek >>Székjavítás műhelyünkben

Hozza be SzékSzervizünkbe a meghibásodott irodaszékét, ahol kollégáink szinte rögtön megjavítják. Ehhez nem kell mást tennie, mint egy pontos időpontot egyeztetni kollégánkkal.


Részletek >>

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Sikerült a szék javítása, nagyon szépen köszönöm a székemhez küldött kerekeket!”
- Tímár László
„2017.09.06. A mai napon megkaptam az önöktől rendelt árut. Az alkatrészeket kicseréltem. Ezzel a gázlifttel a szék sokkal magasabbra tudom állítani, mint az előzővel, ami nekem roppant előnyös a testmagasságom miatt. Az eredménnyel és az alkatrészekkel maximálisan meg vagyok elégedve! Köszönöm a segítségüket úgy alkatrész, mint szerelési útmutató tekintetében! További eredményes üzletmenetet kívánok önöknek!”
- B. László
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről
„Nagyon szépen köszönöm a szék görgőket, és köszönöm a bizalmat a csere kapcsán. Nagyon elégedett vagyok, ha bármi probléma lesz valamelyik székünkel, azonnal magukat keresem! Szép napot! Darcsi Péter ( Honvéd Sport Egyesület sportolója)”
- Darcsi Péter

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

Helyszíni székjavítás Kecskeméten

Nem akar kínlódni a székalkatrész cseréjével? Több meghibásodott irodaszék van az irodájában?

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ