Kiszállítás futárszolgálattal

Székalkatrész kiszállítás futárszolgálattal

 

Megrendelt székalkatrész kiszállítása GLS futárszolgálattalHa szeretné, hogy a legkényelmesebb módon jusson el Önhöz a megrendelt irodaszék alkatrész, válassza futárszolgálattal történő kiszállítást. Miért ezt ajánljuk Önnek?

 

- Gyors. A megrendelt székalkatrész másnap már Önnél lehet
- Kényelmes. A futár a székalkatrészt a megadott címre viszi, legyen az a lakcíme vagy a munkahelye címe
- Egyszerű. Ön csak megadja a szállítási adatait, a többi már a mi dolgunk
- Biztonságos. A megrendelt termék becsomagolva, sérülésmentesen jut el Önhöz.

 

Vásároljon 100% biztonsággal! Ha most futárszolgálattal rendeli meg a szükséges székalkatrészt, nem kell attól aggódnia, hogy nem kapja meg a kiválasztott székalkatrészt a pénzéért! A fizetés mindig csak a kiszállításkor, a futárnak történik. Így biztos lehet benne, hogy a megrendelt székalkatrészt veszi át.

 

 

 Szállítási költség: 1.350 Ft + 27 % áfa
(bruttó 1.715 forint)Hogyan történik a kiszállítás?

 

- A kiszállítás előtt a futárszolgálat SMS értesítést küld a megadott mobil telefonszámra a kiszállítás várható időpontjáról.
- Az SMS-ben találja a fizetendő vételárat, és az Ön csomagszámát, amivel érdeklődni tud a GLS ügyfélszolgálatnál megrendelésével kapcsolatban
- A székalkatrész ára a futárnak készpénzben fizetendő. Kérjük, hogy ezt a szállítási, illetve fizetési módot csak akkor válassza, ha a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Ellenkező esetben kérjük válassza az előreutalást.
- A futárnál elfogyhat az aprópénz, ezért ha megoldható, kérjük pontosan készítse ki az utánvét összegét

 

 

Futáros kiszállításnál is tud már bankkártyával fizetniFizetés bankkártyával

 

Újdonságként ajánljuk figyelmébe, hogy a megrendelt székalkatrészeket kiszállításkor már bankkártyával is kifizetheti a futárnál található mobil terminál segítségével. Ha ezt a megoldást szeretné választani, nem kell semmit tennie, csk a futárnak, átvételkor jeleznie.

 

 
Webáruházunk megrendeléseit a GLS Hungary futárszolgálat teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! 

 

Ha bármi gond vagy kérdés merül fel a kiszállítással kapcsolatban, a GLS Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszáma: Tel: (1) 802-0265

 

GLS Ügyfélszolgálat elérhetősége:
hétfőtől péntekig 8.00 -20.00 óráig

 

 

Fizetési feltételek

 
A megrendelt terméket a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője alapján minden költséget tartalmaz. A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. 
 
 
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni! 
Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Nagyon szépen köszönöm a szék görgőket, és köszönöm a bizalmat a csere kapcsán. Nagyon elégedett vagyok, ha bármi probléma lesz valamelyik székünkel, azonnal magukat keresem! Szép napot! Darcsi Péter ( Honvéd Sport Egyesület sportolója)”
- Darcsi Péter
„Megelégedésemet, köszönetemet küldöm, nagyon jól lebonyolítottuk a gázlift vásárlást, sikeres saját kezű gázlift csere óta használom a széket, bevált a gázlift!”
- Tura Attila
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről
„2017.09.06. A mai napon megkaptam az önöktől rendelt árut. Az alkatrészeket kicseréltem. Ezzel a gázlifttel a szék sokkal magasabbra tudom állítani, mint az előzővel, ami nekem roppant előnyös a testmagasságom miatt. Az eredménnyel és az alkatrészekkel maximálisan meg vagyok elégedve! Köszönöm a segítségüket úgy alkatrész, mint szerelési útmutató tekintetében! További eredményes üzletmenetet kívánok önöknek!”
- B. László
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

SimplePay

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ