Hintafunkció nagy mérettel

Hintafunkció vezetői fotelekhez

 

A vezetői fotelekhez, főnöki székek működtetését, (a magasságállítást és a hintafunkció szabályozását) különböző ülésvasalatok teszik lehetővé. Ha ezek meghibásodnak, elrepednek vagy eltörnek, a szék nem használható.

 

A törött elemek házilagos hegesztését nem javasoljuk, mert a nagy hőhatástól eldeformálódik, elhajlik a tartólemez. Így a szék vagy fotel ferde lesz, és így egyoldalú terhelést kap, amitől viszont megint gyorsan eltörik.

 

A másik probláma a hegesztéssel, hogy ha a hintafunkció nincsen a gázliftről levéve, akkor tapasztalataink szerint megolvad a gázlift működését szabályzó műanyag kioldógomb. Így ahelyett hoogy a hegesztéssel javítanánk a széken, még a gázliftet is tönkre tudjuk tenni.

 

Egyszerű hintamechanika sematikus rajza

Az egyszerűbb vezetői fotelek hintamechanikából általában 3 méret van forgalomban. Ezeket a méreteken kívül, a felfogatási pontok távolságával lehet jól beazonosítani. Készítettünk egy sematikus rajzot, ahol ez jól látható. Itt a jellemző felfogatási távolságokat  "A" és "B" mérettel jelöltük.

 

 

 

 

A leggyakoribb felfogatási távolságok méretei

 

Eco hintafunkció 

A= 15 cm
B= 20 cm
Ez a vasalat webáruházunkban beszerezhető >>

 

 

Közepes hintafunkció 

A= 15 cm
B= 22,5, 23, 23,5 cm
Ez a vasalat webáruházunkban egyenlőre nem beszerezhető

 

Nagy hintafunkció 

A= 15 cm
B= 25 vagy 26 cm
Ez a vasalat webáruházunkban egyenlőre nem beszerezhető

 

 

 

Nem talál megfelelő méretű hintafunkciót?

De mi történik abban az esetben, ha Önnek nem beszerezhető méretű ülésvasalatra van szüksége? Nos, erre az esetre kitaláltunk egy megoldást, ami jól működik.

 

A megoldás az ECO hintafunkció. Bár ennek a furatkiosztása az alap 15 x 20 cm, de ezt át lehet hidalni. Az első két csavarral fel lehet fogatni a meglévő fotel elülső éléhez közelebbi csavarhelyekre, mert a furattávolság itt 15 cm. A két hátsó felfogatási ponton pedig a standard metrikus csavarok helyett két darab rövid és vastag lemezcsavarral lehet rögzíteni.  A rögzítés általában megfelelő, mivel a fotelek alsó idompréselt eleme vastag tétegelt lemez, amiben a lemezcsavar jól tart. Ehhez a megoldáshoz természetesen tudunk adni olyan csavart, amit be lehet tekerni egy normál csavarbehajtóval a fotel aljába.

 

A rögzítés tartósságát az is segíti, hogy a vasalat hátsó részén csak nyomási igénybevétel jelentkezik, húzás nem , így ez a rögzítési módszer probléma mentesen használható. 

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Műszaki képzettségem révén, a szükséges szerszámok birtokában rövid idő alatt ismét működőképessé tettem a széket. Családomban a meghibásodott tárgyak, eszközök javítása megszokott gyakorlat. A megrendelt alkatrészt valóban gyorsan megkaptam, ezt külön köszönöm.”
- Kemény Ferenc
a Gázteleszkóp forgószékhez nevű termékünkről
„Sikerült a szék javítása, nagyon szépen köszönöm a székemhez küldött kerekeket!”
- Tímár László
„Nagyon szépen köszönöm a szék görgőket, és köszönöm a bizalmat a csere kapcsán. Nagyon elégedett vagyok, ha bármi probléma lesz valamelyik székünkel, azonnal magukat keresem! Szép napot! Darcsi Péter ( Honvéd Sport Egyesület sportolója)”
- Darcsi Péter

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

SimplePay

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian

OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ