Fizetési lehetőségek

Hogyan tudja kifizetni a megrendelt székalkatrészeket?

Megrendelt székalkatrész fizetési lehetőségei

 

 

 

Igyekszünk az Ön számára minél jobban leegyszerűsíteni a fizetés kérdését. Ezért a szükséges székalkatrészt fizetésére többféle lehetőség közül is választhat.

 

Azonban bármelyik fizetési megoldást is választja, mi minden esetben számlát készítünk megrendeléséhez. Ezt a számlát keresse a székalkatrész mellet a dobozban, vagy a doboz külső oldalán egy átlátszó tasakban.

 

 

 

 

 

1. Fizetés előreutalással


Megrendelt székalkatrész kifizetése előreutalással

A szükséges székalkatrészt természetesen előreutalással is kifizetheti. Ebben az esetben a webáruházban válassza ki a szükséges alkatrészt. Majd a webáruházakban szokásos megrendelési folyamaton kell végigmennie. Ebben a folyamatban tudja kiválasztani az előrefizetés opciót.

 

Ebben az esetben a beérkező megrendelés alapján kollégáink elkészítik a számlát, majd a kapcsolatnak megadott e-mail címre elküldik a PDF formátumú számlát. Ebben megtalálja az utaláshoz szükséges adatokat:

 

Eladó megnevezése: TÉ 96 Bt.
Bankszámla száma: OTP Bank 11732002-23540057-00000000
Fizetendő számla száma: ezt az aktuális számlán találja meg
Fizetendő végösszeg: ezt az aktuális számlán találja meg

 

Ha megtörtént az utalás, és a pénz megjelent a bankszámlánkon, azonnal küldjük Önnek a kiválasztott székalkatrészt a választott szállítási mód szerint. Ha szeretné gyorsítani a folyamatot, kérjük küldje el az utalásról a bankkivonatot az info@te96bt.hu címre. A beküldéshez hasunálhatja a lenti Ügyfélszolgálati modulunkat is. A Fájl kiválasztása gomb segítségével pedig feltöltheti az utalást igazoló képet vagy pdf dokumentumot is.

 

 

2. Fizetés utánvéttel

Székalkatrész kifizetése készpénzzel

 

A webáruházas megrendelések leggyakoribb megoldása. A megrendelt székalkatrészt akkor fizeti a futárnak, amikor a csomag már Önnél van. Ez jelen pillanatban csak készpénzzel oldható meg, mind a futárszolgálatos, mind a budapesti Átvételi Pontban történő átvétel esetén.

 

Javasoljuk, hogy ha megoldható, készüljön megfelelő mennyiségű aprópénzzel, hogy ne legyen gond a visszaadáskor.

 

A megrendelt termékeket GLS futárral juttatjuk el Önhöz. A szállítás előtti napon a megadott telefonszámra SMS értesítőt küldünk. A futárszolgálat a csomagot általában munkaidőben kézbesíti a megadott címre.

Ha a kiszállítás sikertelen, akkor értesítőt hagy az adott címen. Az ezen található elérhetőségeken tud a futárszolgálattal egyeztetni új szállítási időpontről vagy helyszínről.

 

Futáros kiszállításnál is tud már bankkártyával fizetni

ÚJDONSÁG!

Futáros kiszállítás esetén, átvételkor készpénz helyett már bankkártyával is fizethet a GLS mobil terminálon keresztül. Ha szeretné ezt a szolgáltatást igénybe venni, előzetesen nem kell igényelnie, elég fizetéskor a futárnak jeleznie, ha bankkártyával szeretne fizetni.

 

 

3. Fizetés bankkártyával

Székalkatrész kifizetése bankkártyával

 

Amennyiben a megrendelt székalkatrészt kecskeméti üzletünkben személyesen veszi át, akkor az üzletünkben bankkártyával is tud fizetni. Jelenleg a VISA és MASTERCARD kártyákat tudja használni fizetéshez.

 

 

 

 

Amennyiben bármilyen fizetési megoldással kapcsolatban kérdése merülne fel, vagy segítséget szeretne kérni, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat munkaidőben a +36 76 417 732 telefonszámon, vagy küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével

 

 

Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Nagyon szépen köszönöm a szék görgőket, és köszönöm a bizalmat a csere kapcsán. Nagyon elégedett vagyok, ha bármi probléma lesz valamelyik székünkel, azonnal magukat keresem! Szép napot! Darcsi Péter ( Honvéd Sport Egyesület sportolója)”
- Darcsi Péter
„... a csere kb. 5 perc alatt megvolt. Mivel van még egy ugyanolyan székünk, mint amibe kértük az alkatrészt, várhatóan az is cserére fog szorulni, mert időnként kattog. (Az én székem random módon és egyre sűrűbben leengedett.) A Facebookon lájkolni fogom a cégüket - remélem nem felejtem el. :-)”
- Nagy Kornél
a Gázlift vezetői fotelekhez nevű termékünkről
„... nagyon örülök annak,hogy cégük kis oktatóanyagának segítségével a javítás problémamentes volt!”
- Farkas Endre Aladár
a Ázsia Plusz ülésvasalat nevű termékünkről

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

Helyszíni székjavítás Kecskeméten

Nem akar kínlódni a székalkatrész cseréjével? Több meghibásodott irodaszék van az irodájában?

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ