Cégismertető

Gyors székjavításra van szüksége?


Nem működik a gázlift? Kiszakadt a kárpitozás? Kitörött a görgő? Nem talált pótalkatrészt, de még továbbra is szeretné használni kedvenc irodaszékét? Most végre itt a megoldás... a székjavítás!


SzékSzerviz - irodaszékek javítása, felújítása, székalkatrész kereskedelem

 

Engedje meg, hogy segítsünk Önnek a meghibásodott irodaszék, forgószék vagy bőrfotel megjavításában.


Oldalainkon most részletesen is megismerheti a meghibásodott székalkatrészek kicserélésének lépéseit, titkait. Természetesen segítünk Önnek abban is, hogy a meghibásodott székalkatrész helyett gyorsan megtalálja a megfelelő pótalkatrészt.

 

Olvassa el részletes irodaszék alkatrész bemutatónkat, tanulmányozza át székjavítási leírásunkat, rendelje meg egyszerűen a szükséges székalkatrészt vagy székjavítás szolgáltatásunkat.

                 


                   Tóth Gábor
                    cégvezető


Az irodák berendezése során találkoztunk jó pár meghibásodott irodaszékkel, forgószékkel. Mivel igény merült fel a székek javítására, karbantartására, megszületett  SzékSzervíz szolgáltatásunk. Azóta közel 15 év telt el. Így bőséges tapasztalatot gyűjtöttünk össze székjavításban, amit most szeretnék megosztani Önnel is. 

 

Kínálatunkban megtalálja az irodaszékek leggyakoribb meghibásodó, javítható vagy cserélhető alkatrészeit. Ezeket raktárkészletről, pár napos szállítási idővel juttatjuk el Önhöz.

 

Vagy választhatja helyszíni Székjavítási szolgáltatásunkat, amelyik kiterjed a kitört görgők pótlására, az elromlott gázteleszkóp cseréjére, vagy akár a letörött lábcsillag pótlására is. Egyszóval minden olyan székalkatrész pótlására, irodaszék javítására, amely az Ön környezetében található.

 

 

 

Hogyan rendelhet székalkatrészt egyszerűen?


A forgószék alkatrészeket csoportonkénti bontásban, részletes leírásokkal és méretekkel ellátott alkatrész info lappal láttuk el. Így Ön könnyen megtalálhatja és kiválaszthatja a megfelelő székalkatrészt. A szükséges alkatrészt a megfelelő mennyiségben elég csak berakni a kosarába, és már indíthatja is a megrendelését. A weboldalon található székalkatrészek nálunk raktárkészletebn vannak, így Ön akár már 1-2 nap alatt megkaphatja a szükséges székalkatrészt.

 

Ne feledje! Ha meghibásodott a kedvenc forgószéke, még nem biztos hogy ki kell dobni! Elég csak megrendelni alkatrész áruházunkból e szükséges darabot.  Így kis költség ráfordítással továbbra is használhatja bevált irodaszékét.
 Hogyan kérhet helyszíni székjavítást egyszerűen?

 

Nem szeretné saját maga javítani elromlott irodaszékét? Válassza akkor helyszíni SzékSzerviz szolgáltatásunkat. Ennek keretében vállaljuk az irodaszékek javítását, felújítását. Már nemcsak Kecskeméten, hanem Budapesten és környékén is vállaljuk meghibásodott székének a javítását. 

Székszerviz - irodaszékek és vezetői bőrfotelek javítása, felújítása, karbantartása

Amennyiben igényli, akár az Ön irodájában, a helyszínen javítjuk meghibásodott irodaszékét.  Ehhez nem kell mást tennie, mint megírni problémáját, vagy elküldeni a meghibásodott szék fotóját az info@te96bt.hu email címre.  Ezután kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a helyszíni javításra időpontot egyeztessenek.

Munkatársaink a helyszínen felmérik a javításhoz szükséges alkatrészeket. Ezek alapján komplett javítási árajánlatot adunk, így Ön eldöntheti, hogy érdemes-e a széket megjavítani.

A kiszállás, felmérés egyszeri költsége 3.000 Ft + ÁFA (bruttó 3.810 forint) .  Ezt a teljes javítási folyamat során (függetlenül a kiszállások számától) csak egyszer kell megfizetnie. Szeretné megrendelni helyszíni székjavítási szolgáltatásunkat? Most igazán egyszerűen megteheti.

Helyszíni székjavítás megrendelése >>

 

 

Irodabútor Centrum és SzékSzervíz

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
(a volt Agrikon telephely)
Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
Fax: 76/506-897
info@te96bt.hu

 

 

Ne feledje: ha meghibásodott, tönkrement. elromlott kedvenc irodaszéke, a SzékSzerviz szolgáltatásunk megoldja a székjavítási, irodaszék felújítási vagy székalkatrész beszerzési gondját.

 
Keresés az oldalon!
Vásárlói vélemények
„Kedves Székszervíz! Tegnap megkaptam a lábcsillagot. Ma reggel már ki is cseréltem azt. Szuper lett! Nagyon elégedett vagyok a termékkel. A honlapon talált leírás alapján egyedül tudtam kicserélni a törött elemet az újra. Tolómérőm nem volt, így a görgőátmérő lemérésére a papíros trükköt használtam a honlapjukról. Köszönöm, hogy ilyen gyorsan segítettek az alkatrésszel a probléma megoldásában. u.i: Vicces, hogy először ki akartam dobni a széket, de most már örülök, hogy ezt nem tettem meg. :))”
- Kaposi Attila
a Polírozott alumínium lábcsillag nevű termékünkről
„Tökéletesen elégedettek vagyunk a görgővel, a székeink mintha gyári újak lennének. Nem szorul, nem nyikorog. ”
- DevelMedia Kft.
„... nagyon örülök annak,hogy cégük kis oktatóanyagának segítségével a javítás problémamentes volt!”
- Farkas Endre Aladár
a Ázsia Plusz ülésvasalat nevű termékünkről

Pénzvisszafizetési garancia

Most kockázat nélkül rendelhet irodaszék alkatrészt!

Ön szeret utazni és jókat enni?

Látogasson el különleges Fűszeráruházunkba, ahol rengeteg különlegesíz vár Önre!

Helyszíni székjavítás Kecskeméten

Nem akar kínlódni a székalkatrész cseréjével? Több meghibásodott irodaszék van az irodájában?

ISMERJEN MEG BENNÜNKET

TÉ '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió
Adószám: 20501211-2-03 Cégjegyzékszám: 03-06-105977
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
E-mail:info@te96bt.hu
Új üzletünk:
Irodabútor Centrum és SzékSzervíz:
6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Nyitva: Hétfőtől - Péntekig 8.00 - 16.00 óráig
Telefon: 76/417-732, 30/760-26-55
E-mail:info@te96bt.hu

CIB

Elfogadott kártyatípusok

Látogassa meg a Szekszerviz.hu webüzletet a ShopManian
OK

Hogy jobb élményt nyújthassunk, sütiket (cookie-kat) használunk. További információ