TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

A tappancsot be lehet rakni a görgő helyére?

Székgörgő cseréje fix tappancsokra? Igen, ez egyszerűen megoldható feladatVannak helyzetek, amikor a a munkavégzéshez a munkaszékhez a görgős kivitel nem megfelelő megoldás, mert pont azt szeretnénk elérni, hogy használat közben a szék ne mozogjon. Ilyen helyzet lehet például, ha precíziós munkavégzéshez használja a széket. De a magasított székekhez a borulásveszély miatt sem szoktak görgőt tenni. De mit tegyen, ha már megvan az irodaszék, csak most át kellene alakítani? Cserélje ki a székgörgőket fix tappancsokra! Máris mutatjuk hogyan.

 

 

Székgörgő cseréje fix tappancsokra

Fix tappancs forgószékekhez, munkaszékekhezHa szükségessé válik a székgörgő cseréje fix tappancsokra, elég csak kivennia a meglévő székgörgőket, és a helyükre betolni a fix tappancsokat. Ez ilyen egyszerű. De azért van pár hasznos ötletünk, hogy a csere valóban egyszerű legyen.

Első lépésben határozza meg a kivett görgő csapjának az átmérőjét, hogy ugyanolyan csapátmérőjű fix tappancsot tudjon vásárolni. Így az új tappancs biztosan nem esik majd ki a lábcsillagból, vagy nem fog lötyögni benne. De hogyan mérje meg a csapátmérőt, ha nincsen otthon ehhez tolómérője? Természetesen erre is mutatunk Önnek egy egyszerű és gyors megoldást.

Székgörgő csapátmérő mérése >>

 

Fix tappancs választékunk

Webáruházunkban a hagyományosan előforduló 10 mm-es és 11 mm-es csapátmérőjű székgörgők helyettesítésére is kínálunk ilyen fix tappancsokat. A tappancs választék megtekintéséhez látogasson el a webáruházunkba.

Tappancsok választék megtekintése >>

 

Vásárlóink véleménye webáruházunk kínálatáról

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>