A tappancsot be lehet rakni a görgő helyére?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Vannak helyzetek, amikor a a munkavégzéshez a munkaszékhez a görgős kivitel nem megfelelő megoldás. Ilyen helyzet lehet például, ha precíziós munkavégzéshez használja a széket. De a magasított székekhez a borolásveszély miatt sem szoktak görgőt tenni. De mit tegyen, ha már megvan az irodaszék, csak most át kellene alakítani? Nos ez sem lehet probléma, hiszen a meglévő székgörgőt csak ki kell venni a helyéről. Majd meghatározni a kivett görgő csapjának az átmérőjét, hogy ugyanolyan csapátmérőjű fix tappancsot tudjon vásárolni. Ha pedig megvan az új, megfelelő méretű tappancs, egyszerűen csak be kell helyezni.

Természetesen nem csak abban szeretnék segíteni Önnek, hogy leírom, mit hogyan csináljon, hanem ehhez részletes, egyszerűen követhető segédanyagokat is mutatok Önnek. Ezek segítségével már minden további felmerülő székjavítási kérdésre azonnali választ kaphat.

Székgörgő csapátmérő mérése >>

Tappancsok megvásárlása >>

Székgörgő/tappancs csere lépései >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van tappancsokkal kapcsolatban. Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még további információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu