TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

A tappancsot be lehet rakni a görgő helyére?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Vannak helyzetek, amikor a a munkavégzéshez a munkaszékhez a görgős kivitel nem megfelelő megoldás. Ilyen helyzet lehet például, ha precíziós munkavégzéshez használja a széket. De a magasított székekhez a borolásveszély miatt sem szoktak görgőt tenni. De mit tegyen, ha már megvan az irodaszék, csak most át kellene alakítani? Nos ez sem lehet probléma, hiszen a meglévő székgörgőt csak ki kell venni a helyéről. Majd meghatározni a kivett görgő csapjának az átmérőjét, hogy ugyanolyan csapátmérőjű fix tappancsot tudjon vásárolni. Ha pedig megvan az új, megfelelő méretű tappancs, egyszerűen csak be kell helyezni.

Természetesen nem csak abban szeretnék segíteni Önnek, hogy leírom, mit hogyan csináljon, hanem ehhez részletes, egyszerűen követhető segédanyagokat is mutatok Önnek. Ezek segítségével már minden további felmerülő székjavítási kérdésre azonnali választ kaphat.

Székgörgő csapátmérő mérése >>

Tappancsok megvásárlása >>

Székgörgő/tappancs csere lépései >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van tappancsokkal kapcsolatban. Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még további információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>