Hasznos információk, tippek, ötletek irodaszék használatával kapcsolatban

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista

A székjavítás folyamán mindenben segítünk Önnek, hogy könnyen megtalálja a szükséges székalkatrészt, azaz legyen Ön is SzékSzervizes!

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Webáruházunkban nagyon sokféle székalkatrészt talál. Ha Ön nem foglalkozik naponta irodaszékekkel, forgószékekkel, akkor bizonyára nehezen igazodik el az alkatrészeik világában. Vagy ha sikerül is kiválasztani a megfelelő székalkatrészt, bizonytalan benne, hogy hogyan is kezdjen neki a kicserélésnek. Mi mindezekben segítünk Önnek az oldalainkon található információs anyagainkkal. De ha mégis elakadna, keresse bátran SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunkat.

A megfelelő székalkatrész kiválasztása

SzékSzerviz webáruházunkban a könnyebb áttekinthetőség kedvéért az egyes székalkatrészeket tipusaik szerinti bontásban mutatjuk be. Javasoljuk, hogy először a meghibásodott, cserélni kívánt székalkatrész fotója alapján azonosítsa be az alkatrészt. Mivel az egyes szék alkatrész gyártók kinézetre hasonló, de méreteiben eltérő székalkatrészeket gyártanak, mindenképpen javasolt az alkatrész főbb méreteinek megmérése, hogy a megfelelő méretű elemet tudja kiválasztani. Webáruházunkban minden terméknél részletes leírást és méreteket talál, így a beazonosítással már nem lehet probléma.

 

Székalkatrész választékunk >>

Részletes székjavítási leírások

A meghibásodott székalkatrészek javítása az esetek lagnagyobb részében nem megoldható, vagy jelentős költséggel járna Ezért gazdaságosabb és egyszerűbb a törött, repedt székalkatrész kicserélése. A tapasztalatunk szerint ez általában egyszerűen megoldható, főleg azok számára, akik szeretnek barkácsolni, és rendelkeznek pár kéziszerszámmal. De hogy az alkatrész csere még egyszerűbb legyen, készítettünk Önnek jó pár székjavítási leírást. Ebben részletesen bemutatjuk, hogyan célszerű a székjavítást elvégezni. Itt sok székjavítási fázisfotót is talál, hogy  még könnyebben át tudja tekinteni, hogyan kell a székalkatrészt kicserélni.

 

Részletes székjavítási leírások >>

 

További hasznos anyagok, amik segítenek Önnek a székjavításban:

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu