TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Székjavítás házilag - segítség a megfelelő székalkatrész kiválasztásához

Székjavítás házilag

Tóth Gábor
Tóth Gábor
2020.04.25 19:14

Meg tudom javítani otthon a meghibásodott forgószékemet?

Spoiler: igen

Ha meghibásodik a kedvenc irodaszéke, akkor valószínűleg nem szeretné azonnal kidobni. Inkább elgondolkodik azon, hogy hogyan lehetne megjavítani. De honnét lesz megfelelő székalkatrész a javításhoz? És meg tudom-e csinálni a székjavítást? Lehet, hogy ez elsőre nehéz dolognak tűnik, de ne aggódjon. Mi mindenben segítünk Önnek!

Ebbena blogcikkben igyekszem minden, a székjavítással kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésre válaszolni. Ha esetleg valamilyen kérdésre nem kapott választ, javaslom nézze át a székjavítással kapcsolatos gyakori kérdéseink gyűjteményét. Ha pedig ott sem sikerül megtalálnia a szükséges információt, írjon bátran a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunknak az info@te96bt.hu címre. Kollégáink 1-2 napon belül küldik Önnek a részletes választ székjavítási kérdésre.

Székjavítási alapkérdések

Ha felmerül az igény a székjavításra, az első kérdés, ami biztosan felmerül: de honnét szerezzek jó székalkatrészt? Az internetet böngészve biztosan találkozott már azzal, hogy új irodaszéket nem nehéz találni, hiszen a nagy webáruházak (pl: eMAG, Alza...) kínálatában rengeteg új irodaszéket talál, de székalkatrész nincsen közöttük. Ha a keresőben rákeres a székalkatrészre, már több oldalt, webáruházat is talál. Sok esetben itt csak írnak a székalkatrészekről, de rendelni nem lehet. Szerencsére azonban van olyan webáruház, ahol nem csak rendelni tud székalkatrészt, de mivel azok raktáron is találhatóak, így 1-2 munkanap alatt már meg is kapja a szükséges székalkatrészt. Jól hangzik? Akkor látogasson el a SzékSzerviz Webáruházba.

 

A szükséges székalkatrész kiválasztása

A székjavítás során általában a második kérdés, hogy a kínálatból hogyan találjam meg a szükséges székalkatrészt. Nos a SzékSzervizben erre is talál választ. Itt ugyanis rengeteg olyan cikkel, részletes szakmai anyaggal találkozhat, ami segít Önnek ebben. Néhány példa a teljesség igénye nélkül:

- Hibajelenségek a forgószékkel kapcsolatba. Mi mehetett tönkre? >>

- A székalkatrészek kicserélése és beszerelése: meg tudom ezt oldani? >>

- Találok a SzékSzerviz webáruházban gyakori kérdésekre válaszokat? >>

 

Székjavítás - a székalkatrész cseréje

Miután sikerült kiválasztani a szükséges székalkatrészt, a következő kérdés valószínűleg az lesz, hogy hogyan tudja kicserélni a meghibásodott székalkatrészt az újra? A SzékSzerviz oldalon erre is talál rengeteg hasznos információt. Sőt! A részletes, fénykéápekkel illusztrált székjavítási leírások mellett már a székalkatrészek cseréjéről részletes videókat is talál. A legfrissebb videók segítségül Önnek:

- Video a forgószék, irodaszék lábcsillagának cseréjéhez >>

- Video a tönkrement gázlift kivételéről, cseréjéről >>

 

Ha sikerült átnéznie a fenti linkek mögötti tartalmakat, akkor bizonyára Ön is rájött, hogy a meghibásodott, tönkrement szék javítása nem is olyan ördöngős dolog. Ezért nem is szükséges a gázlift, lábcsillag cseréjéhez szakembert hívnia. Elég csak a megfelelő székalkatrészt megrendelnie, és 1-2 nap után, amikor megérkezett Önhöz, már csak egyszerűen ki kell cserélnie. De ne feledje: ha bármi gond merülne fel, keresse bátram a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatot az info@te96bt.hu email címen.