GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Székjavítás több mint 20 év tapasztalattal

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista

 

Immár több mint 20 éve foglalkozunk irodaszékek, forgószékek szervizelésével. Ennyi idő alatt számtalan székalkatrészt próbáltunk ki, teszteltünk le.
Ezekből tartottuk meg azokat a székalkatrészeket, amiket a webáruházunkban is kínálunk Önnek az elromlott irodaszéke javításához.

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

Vezetékes telefon: +36 76 417 732        Mobil: +36 30 760 2655

Manapság számtalan irodaszék, forgószék, vagy vezetői fotel van forgalomban, így azok meghibásodásakor nem mindig olyan egyszerű megtalálni a megfelelő csere székalkatrészt.


Jól tudjuk, hogy ezeknek a szükséges székalkatrészeknek a beszerzése nem is olyan egyszerű.

Ezért is indítottuk el már több mint 20 éve a SzékSzerviz szolgáltatásunkat. Kiemelten fontos feladatnak tartjuk, hogy az irodaszékekhez a garanciális időn túl is megfelelő székalkatrész
ellátást biztosítsunk.

 

Így egy esetleges meghibásodás esetén a forgószéket, vezetői fotelt nem kell kidobni, hanem
a vételárához képest, kedvező áron javítási alternatívát adhassunk Önnek. A több int 20 éves SzékSzervizes múltunk alatt rengeteg tapasztalatunk gyűlt össze a székek javításával, felújításával kapcsolatban. Ezt a tapasztalatot és tudást adjuk át most Önnek, és ezt a tudásbázist használtuk fel székalkatrész webáruházunk kínálatának összeállításához.

 

A tapasztalatunk szerint azonban rengeteg, hasonló működési elvű szék került forgalomba Magyarországon. Sok alkatrész csereszabatos, sok alkatrész a gyártó egyedi tervei alapján készül. Így webáruházunk kínálatában az alábbi tipusokhoz tudunk alkatrészt biztosítanai: forgószék, irodaszék, operatív szék, vezetői szék, főnöki szék. Amikhez általában csak ritkán tudunk alkatrészt ajánlani: relax fotelek, állítható magasságú bárszékek.

Azok a székalkatrészek, amiket webáruházunkban talál, minden esetben eredeti, gyári székalkatrészek. Így Ön mindig biztos lehet benne, hogy megfelelő minőségű székalkatrészeket kínálunk forgószéke javításához. A székalkatrészeket raktárról, rövid szállítási határidővel biztosítjuk. A többféle szállítási valamint fizetési lehetőség közül pedig kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelőt.

 

Webáruházunkban a forgószék alkatrészeket csoportonkénti bontásban mutatjuk be Önnek. A könnyebb beazonosítást és kiválasztás érdekében, részletes székalkatrész leírásokkal és székjavítási leírásokat talál SzékSzerviz webáruházunkban. Ezek segítségével Ön könnyen megtalálhatja, kiválaszthatja és megrendelheti a megfelelő székalkatrészt. 

 

Webáruházunkban a vásárlás 100%-osan megbízható és biztonságos. Hogy miért? mert amennyiben nem a megfelelő méretű alkatrészt választotta is ki, visszaküldés után 100 %-ban visszafizetjük Önnek az árát, akkor is, ha nem rendel másik alkatrészt!

 

Ha a megrendeléssel, a webáruház működésével, vagy a kiválasztott székalkatrésszel kapcsolatban kérdése merülne fel, keresse Ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja kollégáinkat a +36 30 760 2655 telefonszámon.


Szeretne bennünket személyesen is felkeresni, hogy vásárlás előtt meg tudja nézni az ajánlott székalkatrészt? Vagy székjavítási tanácsot szeretne kérni tapasztalt kollégáintól? Akkor várjuk Önt a többi üzletágunkkal együtt kecskeméti bemutatótermünkben és raktárunkban.

TÉ 96 Bt. Bemutatóterem és Raktárak
SzékSzerviz - SzékÁruház - VÉNUSZ Irodabútor

6000 Kecskemét, Külső-szegedi út 136.
Email: info@te96bt.hu
Telefon: +36 76 417 732
Mobil: +36 30 760 2655

 

GPS: É46.8888899  K19.6990999 (Agrikon telephelyen belül az udvarban)

Nyitva tartás:

Hétfőtől péntekig: 8.00 - 15.00 óra

 

 

Vagy inkább emailban szeretné velünk felvenni a kapcsolatot? Ezt legegyszerűbben az üzenetküldő űrlapunk használatával tudja megtenni.

Azonnali szöveges üzenetküldés >>

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz