TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Honnan tudom, hogy 10-es vagy 11-es csapos a székgörgőre van szükségem?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Jelenleg a forgalomba lévő székekhez tartozó székgörgők jellemzően kétféle csapátmérővel készülnek. Ez 10 mm-es, vagy 11 mm-es csapátmérőt jelent. Ezt ezért fontos meghatározni megrendelés előtt, mert ha 10-es helyett 11-es csapos görgőt rendel, akkor azt nem fogja tudni betenni a lábcsillagba. Ha viszont a 11-es csaposhoz 10 mm-es csapátmérőjű székgörgőt rendel, akkor az egyszerűen ki fog csúszni a helyéről, amikor megemeli a széket.

 

Székgörgő csapátmérőjének meghatározása egyszerűen

 

Ezért javasoljuk, hogy minden esetben mérje meg a székgörgő csapjának az átmérőjét. A csapátmérőt legegyszerűbben egy tolómérővel tudja megmérni. Azonban ha ilyen mérőeszköz nem áll rendelkezésére, akkor más módszerhez kell fordulni. Ehhez kitaláltunk Önnek egy egyszerű módszert, így elég egy darab papír meg egy vonalzó a csapátmérő meghatározásához. Ismerje meg a módszert, amivel szinte gyerekjáték a Csapátmérő mérése

Ha sikerült meghatározni, ilyen székgörgőre van szüksége, a székgörgő kínálatunkból már egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő tipust. Ezután már a Székgörgő csere lépései segédanyagunkkal pillanatok alatt ki is cserélheti azt.

 

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel székalkatrésszel kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk Önnek! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>