Honnan tudom, hogy 10-es vagy 11-es csapos a székgörgőre van szükségem?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Jelenleg a forgalomba lévő székekhez tartozó székgörgők jellemzően kétféle csapátmérővel készülnek. Ez 10 mm-es, vagy 11 mm-es. Ezt ezért fontos meghatározni megrendelés előtt, mert ha 10-es helyett 11-es csapos görgőt rendel, akkor azt nem fogja tudni betenni a lábcsillagba. Ha viszont a 11-es csaposhoz 10 mm-es csapátmérőjű székgörgőt rendel, akkor az egyszerűen ki fog csúszni a helyéről, amikor megemeli a széket.

Ezért javasoljuk, hogy minden esetben mérje meg a székgörgő csapjának az átmérőjét. A csapátmérőt legegyszerűbben egy tolómérővel tudja megmérni. Azonban ha ilyen mérőeszköz nem áll rendelkezésére, akkor más módszerhez kell fordulni. Ehhez kitaláltunk Önnek egy egyszerű módszert, így elég egy darab papír meg egy vonalzó a csapátmérő meghatározásához. Ismerje meg a módszert, amivel szinte gyerekjáték a Csapátmérő mérése

Ha sikerült meghatározni, ilyen székgörgőre van szüksége, a székgörgő kínálatunkból már egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő tipust. Ezután már a Székgörgő csere lépései segédanyagunkkal pillanatok alatt ki is cserélheti azt.

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel székalkatrésszel kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk Önnek! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu