TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Székgörgőkkel kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székgörgőkkel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Az irodai székek görgői a leggyakrabban meghibásodó székalkatrészek. Jellemző tönkremenetel, amikor a folyamtos terhelés hatására a görgő csapja kitörik, vagy a görgőtartó persely kikopik, és a székgörgő a lábcsillag alá fordul. Ilyenkor ha kivesszük a kereket, a szék billegni fog, így használhatatlanná válik.

Másik gyakori meghibásodás, hogy a székgörgő tengelyére az idők során különböző szöszök, fonalfarabok a szőnyegről, vagy hajszálak tekerednek fel. Ezek az idők során egyre vastagabb rátegben berakódnak. Ilyenkor a kerekek vagy megszorulnak és nem forognak tovább, vagy a görgő tengelyéről lefeszítik a kerekeket, és így teszik használhatatlanná.

Bármi is okozza a székgörgő tönkremenetelét, tapasztalatunk szerint ha egy görgő is tönkremegy. érdemes az összes görgőt kicserélni. Hiszen ugyanolyan használatnak van kitéve mind az 5 görgő, így várható, hogy hamarosan a többi görgő is meg fog hibásodni. Ezért azok is cserére szorulnak. Ehhez a cseréhez, illetve a székgörgőkkel kapcsolatos kérdésekre igyekeztünk válaszolni jó pár cikkben. Ezért javasoljuk, megrendelés előtt olvassa el őket, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt tudja kiválasztani.

 

Székgörgőkkel kapcsolatos információk:

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a székgörgőkkel, parkettagörgőkkel kapcsolatban? Vagy a szállításról, fizetésről szeretne még több információt kérni? Ezekről bővebb információt talál weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>