Székgörgőkkel kapcsolatos kérdések

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székgörgőkkel kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Az irodai székek görgői a leggyakrabban meghibásodó székalkatrészek. Jellemző tönkremenetel, amikor a folyamtos terhelés hatására a görgő csapja kitörik, vagy a görgőtartó persely kikopik, és a székgörgő a lábcsillag alá fordul. Ilyenkor ha kivesszük a kereket, a szék billegni fog, így használhatatlanná válik.

Másik gyakori meghibásodás, hogy a székgörgő tengelyére az idők során különböző szöszök, fonalfarabok a szőnyegről, vagy hajszálak tekerednek fel. Ezek az idők során egyre vastagabb rátegben berakódnak. Ilyenkor a kerekek vagy megszorulnak és nem forognak tovább, vagy a görgő tengelyéről lefeszítik a kerekeket, és így teszik használhatatlanná.

Bármi is okozza a székgörgő tönkremenetelét, tapasztalatunk szerint ha egy görgő is tönkremegy. érdemes az összes görgőt kicserélni. Hiszen ugyanolyan használatnak van kitéve mind az 5 görgő, így várható, hogy hamarosan a többi görgő is meg fog hibásodni. Ezért azok is cserére szorulnak. Ehhez a cseréhez, illetve a székgörgőkkel kapcsolatos kérdésekre igyekeztünk válaszolni jó pár cikkben. Ezért javasoljuk, megrendelés előtt olvassa el őket, hogy biztosan a megfelelő székalkatrészt tudja kiválasztani.

 

Székgörgőkkel kapcsolatos információk:

 

Vásárlói vélemények

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a webáruházról, illetve a működéséről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van a székgörgőkkel, parkettagörgőkkel kapcsolatban? Vagy a szállításról, fizetésről szeretne még több információt kérni? Ezekről bővebb információt talál weboldalunkon, vagy keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu