TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Miből van a parkettagörgő futófelülete?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A parkettagörgő kifejezetten kemény felületeken való használatra lett kitalálva, mint parketta, gresslap, ipari betonpadló, stb... Így a székgörgő úgy került kialakításra, hogy ne tegye tönkre a padozatot, parkettát. Ezért a futófelületére került egy speciális műanyag bevonat. Ez a bevonat nem gumi, mert ha gumi lenne, használat közben felkenődhetne a padlóra, és így csúnya csíkokat hagyna a parkettán.

A parkettagörgő alján ez a speciális műanyag bevonat biztosítja a csendes gördülést. Illetve ez egy olyan bevonat, ami meggátolja hogy a székgörgő használat közben statikusan feltöltődjön elektromossággal. Mert ha feltöltődik, akkor magához vonz mindenféle apró szennyeződést, ami a futófelületre rátapadva összekarcolhatja pl. a parkettát.

Így ha a forgószékét parkettán szeretné használni, mindenképpen javasoljuk parkettagörgőt. Ha a székben másfajta görgő van, azokat is könynen kicserélheti, mindössze csak a székgörgő csapátmérőjét kell megmérnie. De ez sem okozhat gondot, hiszen készítettünk egy részletes segédanyagot, aminek a használatával tolómérő nélkül is meg tudja mérni a csapátmérőt.

Forgószék csapátmérő mérése >>

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel székalkatrészekkel kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>