TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Miből van a parkettagörgő futófelülete?

Miből készül a parkettagörgő futófelülete? Mitől olyan érdekes?A parkettagörgő kifejezetten kemény felületeken való használatra lett kitalálva, mint pl. parketta, gresslap, ipari betonpadló, stb... Így ennek a székgörgő a futófelülete úgy került kialakításra, hogy ne tegye tönkre a padozatot, ne karcolja össsze a parkettát. Ennek érdekében a futófelületére került egy speciális műanyag bevonat került. A legtöbben erre azt mondják, hogy ez a hatás csakgumirozott felülettel érhető el. Azonban ez a bevonat nem gumi, mert ha gumi lenne, használat közben felkenődhetne a padlóra, és így csúnya csíkokat hagyna a parkettán.

A parkettagörgő futófelületén ez a speciális műanyag bevonat biztosítja a csendes gördülést. Illetve ez egy olyan anyagból készült bevonat, ami meggátolja hogy a székgörgő használat közben statikusan feltöltődjön elektromossággal. Mert ha feltöltődik, akkor magához vonz mindenféle apró szennyeződést, ami a futófelületre rátapadva összekarcolhatja pl. a parkettát.

Így ha a forgószékét parkettán szeretné használni, mindenképpen javasoljuk parkettagörgőt. Ha a székben másfajta görgő van, azokat is könynen kicserélheti, mindössze csak a székgörgő csapátmérőjét kell megmérnie. De ez sem okozhat gondot, hiszen készítettünk egy részletes segédanyagot, aminek a használatával tolómérő nélkül is meg tudja mérni a csapátmérőt.  Forgószék csapátmérő mérése >>

 

Parkettagörgő választék

Parkettagörgő választék a SzékSzervíz.hu webáruházban

 

A webáruházunkban többféle parkettagörgőt is talál. Így vélhetően Ön is talál megfelelő parkettagörgőt, ha a tönkrement székgörgőket cserélni szeretné, vagy megvédené parkettáját a tönkrementeltől.

Megnézen a parkettagörgő választékot >>

 

 

Vásárlóink véleménye webáruházunkról

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>