Miből van a parkettagörgő futófelülete?

Tóth Gábor ügycezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A székjavítási kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

A parkettagörgő kifejezetten kemény felületeken való használatra lett kitalálva, mint parketta, gresslap, ipari betonpadló, stb... Így a székgörgő úgy került kialakításra, hogy ne tegye tönkre a padozatot, parkettát. Ezért a futófelületére került egy speciális műanyag bevonat. Ez a bevonat nem gumi, mert ha gumi lenne, használat közben felkenődhetne a padlóra, és így csúnya csíkokat hagyna a parkettán.

A parkettagörgő alján ez a speciális műanyag bevonat biztosítja a csendes gördülést. Illetve ez egy olyan bevonat, ami meggátolja hogy a székgörgő használat közben statikusan feltöltődjön elektromossággal. Mert ha feltöltődik, akkor magához vonz mindenféle apró szennyeződést, ami a futófelületre rátapadva összekarcolhatja pl. a parkettát.

Így ha a forgószékét parkettán szeretné használni, mindenképpen javasoljuk parkettagörgőt. Ha a székben másfajta görgő van, azokat is könynen kicserélheti, mindössze csak a székgörgő csapátmérőjét kell megmérnie. De ez sem okozhat gondot, hiszen készítettünk egy részletes segédanyagot, aminek a használatával tolómérő nélkül is meg tudja mérni a csapátmérőt.

Forgószék csapátmérő mérése >>

 

Ügyfélszolgálat

Még kérdése merült fel székalkatrészekkel kapcsolatban? Vagy a székjavításhoz segítségre van szüksége? Vagy csak irodai székéhez keres pótalkatrészt? Mi akkor is segítünk! Kérdésével keresse ügyfélszolgálatunkat az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben a +36 30 760 2655 telefonszámon.

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu