TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Mi a különbség az irodaszékhez alkalmas normál- és a parkettagörgő között?

Mi a különbség a standard székgörgő, és a parkettagörgő között?

Az irodaszékekhez használt székgörgőkből szerencsére többféle kivitel is készül. Ezek egymással csereszabatosak, egymással helyettesíthetőek. De mikor melyiket célszerű használni? Ebben szeretnénk segíteni Önnek.

A görgő választásánál fontos, hogy használat során milyen felületen fogja majd használni a székét. Így a használatnak megfelelően, mindig a megfelelő székgörgőt használhatja. De nézzük is, milyenek ezek az irodaszék görgők.

 

 

 

Standard székgörgők

Standard vagy hagyományos irodaszék görgőAz irodaszékeket a gyártók legnagyobbrészt standard görgőkkel szerelik. Ezeket a székgörgőket általában a fekete szín jellemzi, erről ismerhetőek fel. Használatuk alapvetően puha felületeken javasolt, mit a szőnyeg, padlószőnyeg.  A normál székgörgőket keményebb felületeken (kő, gránit, padlólap vagy parketta) is használhatja, azonban ilyen esetekben számoljon azzal, hogy használat kötben egy kicsit "zajosabb" lesz, illetve összekarcolhatja a parkettát. Ha a székében tönkrement egy-két székgörgő, javasoljuk hogy mind az öt darabot cserélje ki. Mert tapasztalatunk szerint a szék görgők közel egyszerre mennek tönkre, így várható a most még éppnek tűnő görgő meghibásodása is.

Standard székgörgő választékunk >>

 

 

Parketta görgők

Parkettagörgő kemény felületekre isA parkettagörgők, vevükkel ellentétben nem csak parkettán, hanem minden kemény felületen jól használható. Kemény felület alatt például a gránit, gress lap, ipari beton, vagy a parkettás felületeket értjük. Ilyen felületekre alkalmasak az ún. parkettagörgők. Ez a székgörgő speciális kialakítású, ami alkalmazkodik a kemény felületeknél jelentkező igénybevételekhez. Ugyanis a parkettagörgő futófelületén van egy speciális műanyag bevonat, ami a csendes gördülést biztosítja. Illetve ez egy olyan speciális bevonat, ami meggátolja hogy a székgörgő használat közben statikusan feltöltődjön. Mert ha a görgő futófelülete feltöltődik, akkor az magához vonz mindenféle apró szennyeződést. Ezek a kissebb-nagyobb szemcsék rátapadnak a futófelületre, és így összekarcolhatják a parkettát.

Parkettagörgő kínálatunk >>

 

 

Hogyan cseréljen székgörgőt?

Hogyan cserélje ki a tönkrement székgörgőt? Segítünk

Szerencsére a székgörgők könnyen cserélhetőek, így a székjavítás könnyen elvégezhető akár otthonában, akár az irodájában. Ráadásul, mivel a székgörgő könnyen cserélhető, ha költözik, vagy változik a szék használati helye, a használathoz könnyen hozzá tudja igazítani a székgörgőket, akár utólag cserével is. És hogy a székgörgő cseréjét még egyszerűbbé tegyük, készítettünk Önnek egy részletes útmutatót, amiben bemutatjuk, hogyan tudja Ön is szakszerűen kicserélni a szék görgőit.

Megnézem a részletes székgörgő cserélési útmutatót >>

 

Vásárlóink véleménye a székgörgőkről, termékeinkről

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>