TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Műanyag székpalástok

Váróterek, előterek kedvelt berendezési elemei a várópadok. Ezek sokszor egybeöntött, műanyag székpalásttal készülnek. Az idők során ezek a műanyag felületek elrepedhetnek, eltörhetnek. Ráadásul ezek a székpalástok nemcsak beltéri, hanem kültéri kivitelben is elérhetőek. Így kisebb sportpályák, sportlétesítmények lelátóin is bátran használhatóak. Ezek pótlására ajánljuk a több színben is elérhető egybeöntött műanyag székpalástjainkat. 

Tovább

SzékSzervíz - a székalkatrész webáruházA SzékSzervíz Webáruházunk kiemelt feladata a székjavításhoz szükséges székalkatrészek forgalmazása, és a minél gyorsabb kiszállítása. Hiszen jól tudjuk, hogy amikor szükségessé válik a székjavítás, senki sem szeretne napokat várni az új székalkatrészre. De hogy a székjavítást még egyszerűbbé tegyük, sokféle részlettel és méretekkel segítünk a megfelelő méretű székalkatrész megtalálásában. Mert a sok székalkatrész bár egyformának tűnik, azért a méretekben lényeges különbségei is lehetnek.

És hogy a cserélendő székalkatrész ki és beszerelése minél egyszerűbb legyen, a webáruházunkban székjavítás videókat is talál.  Segítségükkel talán így már nem is olyan bonyolult a székjavítás. De ha mégis segítségre lenne szüksége a megfelelő székalkatrész kiválasztásában, vagy a székjavításban, akkor keressen bennünket elérhetőségeinken

 

SzékSzervíz - Mielőtt kidobná kedvenc irodaszékét!

Tovább