TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Eredeti gyári székalkatrészek székjavításhoz. Óriási raktárkészlet, gyors szállítással, székjavítás segítség részletes videókkal. Mi Partnere vagyunk elromlott irodaszéke megjavításához!

+36 30 760 2655 | Ügyfélszolgálat telefonos elérhetősége: hétfőtől -csütörtökig 8.00 - 12.00 |  info@te96bt.hu

Van-e erősített görgő az irodaszékemhez?

Létezik erősített székgörgő? Vagy nagy teherbírású parkettagörgő?

A székgörgő sajnos az egyik leggyakrabban tönkremenő székalkatrész. Ezért mi is keressük folyamosan azokat a székgörgő gyártó cégeket, akik kiváló minőségben képesek gyártani azokat akár irodaszékhez, akár vezetői fotelekhez. Jelenleg  a nekünk beszállító gyártóktól olyan székgörgőket tudunk beszerezni, amik a 110-150 kg-os terhelhetőségű székekhez készülnek. Így az egy görgőre jutó terhelés 35 - 40 kg görgőnként, így a teherbírással nem szokott gond lenni.

Bár gyári adatok nem igazolják, de tepasztalatunk szerint a parkettagörgő valamivel erősebb kivitelűek. Így ha biztosra szeretne menni, válasszon inkább parkettegörgőt a kínálatunkból. Parkettagörgő kínálatunkat itt tudja megismerni:

Parkettagörgők székekhez, vezetői fotelekhez >>

 

Vásárlói vélemények a webáruházunkról

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>