GYORS Házhozszállítás

tábla

TOP termékek

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Budapesten át tudom venni személyesen a székalkatrész megrendelésemet?

Tóth Gábor ügyvezető SzékSzerviz - Székjavítás specialista


A megrendelt székalkatrészek budapesti személyes átvételével kapcsolatos kérdésre válaszol:

Tóth Gábor
SzékSzerviz ügyvezető
székjavítás specialista

 

Annak érdekében, hogy a székjavításhoz szükséges székalkatrészekhez minél egyszerűbben hozzá tudjon jutni, budapesti megrendelőink részére kialakítottunk egy személyes átvételi lehetőséget. Itt hosszított nyitvatartás mellett, munkanapokon 18.00 óráig tudja átvenni a szükséges szék alkatrészeket.

Nyitvatartás:

Hétfő:       12:00 - 18:00

Kedd:        10:00 - 18:00

Szerda:     10:00 - 17:00

Csütörtök: 10:00 - 18:00

Péntek:     10:00 - 17:00

Az Csomagponton CSAK KÉSZPÉNZES fizetésre van lehetőség!

Budapesti átvétel Csomagpont Partnerünknél

A budapesti átadópont autóval és tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető helyen, a 1064 Budapest, Podmaniczky u. 43. sz. alatt található. Ide szállítjuk be keddi és csütörtöki napokon a megrendelt székalkatrészeket. Mivel itt nincsen készlet, a megrendelt székalkatrészt csak az értesítésünk után tudja átvenni.

Budapesti Átvételi Pont részletek >>

Budapesti személyes átvétel költsége

Kedvező áron szeretne hozzájutni a székjavításhoz szükséges alkatrészhez? A budapesti átadópontunkon ez is megoldott. ha a székalkatrészt ezzel az átvételi móddal rendeli meg, akkor a szállítási költség csak 780 Ft (614 Ft + 27 % ÁFA). 

Budapesti Átvételi Pont részletek >>

Fizetési lehetőség Budapesti átvételkor

Amennyiben szállítási megoldásként a budapesti átvételt választja, a fizetési lehetőségek kicsit szűkebbek, mint futáros kiszállításkor. De természetesen itt is többféle lehetőséget biztosítunk az Ön számára.

Így az szerint tud választani, ami a legkényelmesebb megoldás. A fizetési mód a megrendelt székalkatrész szállítási idejére nincsen kihatással.

Budapesti Csomagpont nyitvatartása >>

Fizetési megoldások

1. Fizetés megrendeléskor bankkártyával

Ha ezt a megoldást választja, átvételkor természetesen nem kell fizetnie.

Részletesen a bankkártyás fizetésről >>

 

2. Fizetés átvételkor készpénzzel

Ha ezt a megoldást választja, akkor a megrendelt székalkatrészt átvételkor, készpénzzel tudja a csomagponton kifizetni.

 

Termékvélemény

Kíváncsi rá, hogy vásárlóink hogyan vélekednek a szállításról és a székalkatrészekről? Akkor nézze meg vásárlóink véleményét:

Vélemények székalkatrésszel, székjavítással kapcsolatban >>

 

SzékSzerviz Ügyfélszolgálat

Kérdése van az irodaszék meghibásodásával kapcsolatban? Vagy a kiválasztott székalkatrészről szeretne még több információt kérni? Keresse ügyfélszolgálatunkat levélben az info@te96bt.hu email címen, vagy munkaidőben hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot.

 

Székszerviz - a garancia a jó székjavításhoz

 

Azonnali információkérés székalkatrészekkel, székjavítással kapcsolatban

Kérdése van valamelyik irodaszék alkatrész méretével, kialakításával, szállítási idejével kapcsolatban? Vagy a székalkatrész cseréjével kapcsolatban szeretne segítséget kérni?  Vagy az átvételi lehetőségekről szeretne pontosabb információkat kérni?

Bármi is legyen a kérdése, a lenti üzenetküldő űrlap segítségével azonnal elküldheti nekünk a kérdését. Amennyiben megadja telefonszámát, azon is tudjuk tájékoztatni, így nem kell az idejét a bejövő emailek figyelésével töltenie. A "*" jelölt mezők kitöltése kötelező, annak érdekében hogy kapcsolatba tudjunk lépni Önnel. Az űrlaphoz csatolhat képeket is. Ebben az esetben kérjük, hogy lehetőleg kisméretű képeket küldjön, hogy biztosan átjöjjön a rendszereken.

Amennyiben telefonon szeretne velünk kapcsolatba lépni, úgy kérjük hívja a +36 30 760 2655 telefonszámot hétfőtől csütörtökig 8 - 12 óra között.

Kérjük válassza ki, milyen témakörben szeretne információt kérni

 

Amennyiben a kapcsolatfelvételhez az űrlapot használja, biztos lehet benne, hogy adatait bizalmasan kezeljük, és soha nem adjuk át másnak. És abban is biztos lehet, hogy hírlevelet, akciós ajánlatokat sem fogunk küldeni az itt megadott adatok alaján. A SzékSzerviz webáruházunk Általános Szerződési Feltételeit és az Adatkezelési Tájékoztatónkat megnézheti közvetlenül is, az alábbi linkeken.

 

Általános szerződési feltételek >> Adatkezelési tájékoztató >>