TOP termékek

GYORS Házhozszállítás

tábla

Tanúsítvány

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Budapesten át tudom venni személyesen a székalkatrész megrendelésemet?

Szeretne minél gyorsabban hozzájutni a székjavításhoz szükséges alkatrészhez? Vagy egy fontos feladat előtt szeretné villámgyorsan megjavítani irodaszékét? Többé már ez sem akadály! Mivel jól tudjuk, hogy egy-egy tönkrement forgószék akadályozhatja munkavégzésében, ezért szerettük volna minél gyorsabbá tenni és egyszerűbbé tenni a székjavítást.

Több megoldát is kipróbáltunk, de most sikerült megtalálni budapesti vásárlóink számára az optimális megoldát. A webáruházunkban megrendelt termékek most megújult helyen és környezetben, Budapesten már személyesen is átvehetőek! Ráadásul nem is akárhogyan! Ha munkanapokon a webáruházunkban 12.00 óra előtt leadja a megrendelését, akkor akár már aznap, azaz a megrendelés napján 15.00 órától átveheti a 1095 Budapest, Boráros tér 7. sz alatti üzletházban, földszinti csomagpontunkon a rendelését.

Az átvételi lehetőségről minden esetben tájékoztatást adunk, így kérjük figyelje a beérkező SMS értesítéseket, illetve a megrendeléskor megadott email címét.

Mit szól hozzá? Ez elég gyors megoldás, ugye? Ráadásul így a szállítási költség is sokkal kedvezőbb, mindössze 1.290 Ft megrendelésenként. Tehát ha meg tudja oldani a budapesti személyes átvételt, érdemes ezt a megoldást választania. És akkor még pár technikai információ

 

Budapesti személyes átvétel

Ha a személyes átvételt választja, a 12:00 óráig leadott rendelését még aznap át tudja venni csomagpontunkon 15:00 órától.

Cím: 1095 Budapest, Boráros tér 7. földszinten balra

Csomagpont nyitvatartási idő:
hétköznap: 12:00-19:00 óráig
szombaton: 10:00-15:00 óráig
vasárnap: zárva

A megrendelt csomagot a megrendelés leadását követő 5 naptári napig tudja átvenni a csomagpont nyitvatartási idejében. A 12:00 óra után leadott rendeléseket a következő naptól lehet átvenni. Sms-ben értesítést küldünk, hogy mikortól vehető át a csomag.