SzékSzerviz blogcikkek

2020.04.25 19:14
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Székjavítás házilag

Meg tudom javítani otthon a meghibásodott forgószékemet?

Spoiler: igen

Ha meghibásodik a kedvenc irodaszéke, akkor valószínűleg nem szeretné azonnal kidobni. Inkább elgondolkodik azon, hogy hogyan lehetne megjavítani. De honnét lesz megfelelő székalkatrész a javításhoz? És meg tudom-e csinálni a székjavítást? Lehet, hogy ez elsőre nehéz dolognak tűnik, de ne aggódjon. Mi mindenben segítünk Önnek!

Ebbena blogcikkben igyekszem minden, a székjavítással kapcsolatban gyakran felmerülő kérdésre válaszolni. Ha esetleg valamilyen kérdésre nem kapott választ, javaslom nézze át a székjavítással kapcsolatos gyakori kérdéseink gyűjteményét. Ha pedig ott sem sikerül megtalálnia a szükséges információt, írjon bátran a SzékSzerviz Ügyfélszolgálatunknak az info@te96bt.hu címre. Kollégáink 1-2 napon belül küldik Önnek a részletes választ székjavítási kérdésre.

2020.03.06 12:48
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Kínai székalkatrész méretek

Kínai vezetői fotelek karfái

Az egyszerűbb és néha a drágább vezetői foteleknél előfordul, hogy használat közben a műanyag karfa eltörik. Mivel ezeknél a foteleknél a karfa tartja egyben az ülőlapot és a háttámlát, a karfa törése esetén használhatatlanná vállnak. Ilyenkor azonnal felmerül, hogy ki kellene cserélni, illetve ha már csere, akkor mindjárt egy erősebbre, akár fém karfára is.

Meg lehet ezt valahogy oldani? A mostani blog bejegyzésemben ezt a témát vizsgálom meg közelebbről.

2020.02.11 16:34
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Forgószék alkatrészek

Hogyan találhatja meg a megfelelő méretű székalkatrészt? Segítünk!

Amikor valakinek elromlik a kedvenc irodaszéke, a kidobása helyett elkezd gondolkodni a javításában. De ha egy kicsit körbenézünk a székalkatrészek között, azt látjuk, hogy rengeteg változat van szinte mindegyik székelemből. A webáruházunkban is található több mint 10 féle gázlift, vagy gázteleszkóp. De melyik is lesz a megfelelő? Hogyan lehet megtalálni a szükséges székalkatrészt?

Ennek a kérdésnek a megválaszolásában szeretnénk Önnek segíteni. Olvassa el írásunkat, és máris megismerheti azokat az apró trükköket, amiknek a segítségével ki tudja választani a megfelelő méretű és tulajdonságú székalkatrészt.

 

Székjavítás videó - hogy egyszerű legyen a SzékSzerviz


Sokat gondolkodtunk azon, hogy hogyan tudnánk Önnek minél egyszerűbbé tenni a székjavítást. Hiszen SzékSzervizes kollégáink kapacítása véges, így sajnos nem tudnak ott lenni minden meghibásodott irodaszék javításánél. Ezért arra jutottunk, hogy részletes videók segítségével megmutatunk minden trükköt, hogy mindenkinek egyszerű legyen a székjavítás. Így nálunk nem csak a székjavításhoz szükséges székalkatrészekhez tud hozzájutni, de a beépítésükben is segítünk.

Nézze meg videóinkat, milyen egyszerű a székjavítás!

2019.11.30 13:38
Tóth Gábor
Tóth Gábor
HVG "Ajánlott cég" tanúsítvány

A HVG és a Céginformáció.hu a több mint egy évtizede tartó sikeres TOP 500 -as céglista közös projekt után kétrehozta az "Ajánlott cég" tanúsítványt, aminek követelményrendszere alapján a SzékSzerviz.hu webáruházat is üzemeltető, közel 30 éves cégünk, a TÉ' 96 Bt. eleget tesz a bronz kategória kritériumainak. 

Ezt a minősítést több szempont alapján kaptuk meg, elismerve cégünk pénzügyi stabilitását. Ez egyúttal garancia arra is, ha bankkártyával vagy előreutalással fizet, a megrendelését garantáltan megkapja. Hiszen cégünk, a TÉ '96 Bt. az elmúlt 3 évben nem jelent meg valamilyen negatív adattal a cégközlönyben vagy a NAV oldalán.

2019.11.27 07:04
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Jelentős árcsökkenés fém lábcsillagnál

Jelentősen és véglegesen csökkentettük a krómozott fém lábcsillag árát

 

Az irodaszékek meghibásodásának egyik jellemző oka a lábcsillag törése, tönkremenetele. A standard műanyag lábcsillagok teherbírása típustól függően 90 - 100 kg. Ezek tönkremenetele esetén szoktuk javasolni a nagyobb teherbírású fém lábcsillagok használatát. Ezekből bár nagy a kínálatunk, mindig is kiemelkedtek a 120 kg-os krómozott fém lábcsillagok. Mert a nagyobb teherbírás mellett még elegáns megjelenést is nyújtottak. Egyetlen hátrányuk, a kissé magas ár volt.

De most ennek szerencsére vége! Ugyanis jelentősen sikerült csökkentnünk a lábcsillag árát!

Lábtartó vagy lábtámasz. Érdemes használni?

A lábtartó a lábak megfelelő alátámasztását, és az által az ülés közben a testre ható nyomás csökkentését szolgálja. Különösen akkor lehet fontos elem a lábtámasz, ha a munkaasztal magasságszabályozása nem lehetséges. A legtöbb irodában fix magasságú asztalok vannak használatban, és az állítható asztalok elterjedésére még éveket kell várni. Így a személyre szabott magasság beállításhoz, a gázlift mellett a lábtartók/lábtámaszok hatalmas segítséget jelentenek. A lábtámasz másik fő feladata a lábszár és a lábfej közötti ideális szög biztosítása, ezzel segítve a megfelelő véráramlást egészen a lábujjakig.

2019.10.20 17:31
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Érdemes megjavítani az irodaszéket?

Érdemes a forgószéket javítani, vagy célszerűbb újat venni?

 

Sokszor felmerül a kédés, hogy ha egy irodaszék meghibásodott, tönkrement, akkor érdemes-e megjavítani. Erre azonban egyértelmű, korrekt választ nem lehet adni. Ugyanis ez sokmindentől függhet, de a legmeghatározóbb a tönkrement irodaszék, forgószék tipusa, ára.

Mert egy olcsó, egyszerű széket nem biztos, hogy érdemes javítani. De egy komolyabb irodaszéknél mindenképpen megéri, hiszen a javítás költsége ilyen esetben egy új irodaszék árának csak a töredéke. De nézzük meg a székjavítás kérdését kicsit közelebbről is.

2019.09.07 18:21
Tóth Gábor
Tóth Gábor
Műanyag lábcsillag tesztelése

Ugye Ön is szeretne biztos lenni abban, hogy csak erős és tartós székalkatrészeket ajánlunk Önnek?

 

Éppen ezért kiemelt fontosságú számunkra, hogy kínálatunkban csak olyan irodaszék alkatrészeket kínáljunk Önnek, amelyek valóban erősek, és a legtöbb esetben tartósabbak mint a nagyáruházakban kapható olcsó székek alkatrészei.

Elhatároztuk, hogy bár tiszteletben tartjuk az alkatrész gyártóink és beszállítóink adatait, de szeretünk személyesen is meggyőződni az alkatrészek teherbírásáról. Nézze meg hogyan teszteljük a székjavítás, székszerviz során felhasznált alkatrészek minőségét.

Webáruház készítés
net-plaza.hu arradar.hu olcsobbat.hu vatera.hu